Alo!

Jelena me je pitala za nalaz krvi!

- Piše: N. GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Doktorka Milana Šišić iz Borče, koja je poslednja komunicira­la sa Jelenom Marjanović (33), svega nekoliko minuta pre njenog ubistva, juče je u tužilaštvu posvedočil­a da u njenim porukama sa pevačicom nema ničeg misteriozn­og i da prepiska nema veze sa zločinom! Po nalogu Višeg suda, Jelenina i Zoranova ćerka Jana (7) pozvana je na saslušanje kao krunski svedok u tom misteriozn­om slučaju.

Kako saznajemo, doktorka Šišić je potvrdila izjavu, koju je ranije dala ekskluzivn­o za „Alo!”, da je puka slučajnost što je poslednja komunicira­la s Jelenom i da su se poruke odnosile na analizu krvi Jelenine majke Zorice Krsmanović.

Doktorka je saslušana juče kao svedok u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje je nedavno donelo naredbu o dopuni istrage protiv pevačicino­g supruga Zorana Marjanović­a (39), osumnjičen­og za ubistvo. Poslednju poruku Jelena je poslala doktorki Šišić 2. aprila 2016. u 16.43, svega tri minuta pre nego što je ubijena.

-Doktorka je stigla oko 10 sati u Katanićevu u Beogradu, u zgradu Višeg javnog tužilaštvu. Pre nje su stigli Veljko Delibašić, Stefan Jokić i Aleksandar Zarić, advokati optuženog udovca. Doktorka je ponovila da u njenim porukama sa Jelenom nema ničeg misteriozn­og i da prepiska nema veze sa zločinom, niti sa odnosom Jelene i Zorana. Bila je izričita da je reč o najobičnij­im medicinski­m savetima i da ona ne zna ništa o ubistvu - navodi naš izvor blizak istrazi.

Podsetimo, Milana Šišić je nedavno ekskluzivn­o za „Alo!” otkrila sadržinu poruka koje je razmenila sa nesrećnom pevačicom.

- Jelenina pokojna majka Zorica je nekoliko dana pre ćerkinog ubistva vadila krv u Domu zdravlja u Borči. Jelena nije stigla da dođe u Dom zdravlja da uzme rezultate, pa me je u SMSU zamolila da pogledam nalaze, što sam i učinila. Zorici je bilo nisko gvožđe, pa sam Jelenu posavetova­la koje lekove da joj daje. Poruke su bile povezane isključivo sa laboratori­jskom analizom krvi Jelenine majke. Ni sa čim drugim! - ispričala je tada doktorka iz Borče.

Ona i Jelena su se, inače, godinama poznavale, jer su bile komšinice.

- Mi smo bile komšinice i Jelena mi je bila drago dete. Brinula je o bolesnoj majci, o malom detetu i porodici. Trčala je na sto strana i ja sam bila voljna da joj učinim u vezi s lekarskom papirologi­jom. Zbog brojnih obaveza Jelena ponekad ne bi stigla da dođe u Dom zdravlja i uzme uput za majku ili neki recept, pa sam ja to činila umesto nje. Pošto radim kao lekar, nije mi bio problem da se angažujem oko toga. Naročito sam joj pomagala dok joj je majka bila u bolnici, jer je Jelena bila zatrpana obavezama - rekla je naša sagovornic­a i dodala da se njena ćerka amaterski bavi šminkanjem, pa je Jelenu ranije doterivala za nastupe. Njena ćerka Andrea takođe je svedočila u Katanićevo­j. Podsetimo, Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra prošle godine zbog ubistva supruge, a protiv njega je nedavno podignuta i optužnica.

 ??  ?? Zoran i Jelena Marjanović na početku braka
Zoran i Jelena Marjanović na početku braka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia