Alo!

Izbo mi sina, a sad hoće i muža!

Snežana Janjićijev­ić kaže da je Milan L. pretukao njihovog mlađeg sina, starijeg ubo nožem, ćerku hteo da pregazi, a supruga napao dva puta za dva dana

- Piše: N. GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

- Milan L. iz Ritopeka i dalje maltretira našu porodicu! Bilo mu je malo što mi je izbo sina, pa je nasrnuo i na mog muža! Napao ga je dva puta za dva dana! Zlostavlja nas i psuje nam mater cigansku, a nadležni ništa ne čine! Mi ne znamo kako više da se zaštitimo! - tvrdi za „Alo!” Snežana Janjićijev­ić.

U ispovesti za naš list Snežana i njen suprug Stanoje Saitović iz Ritopeka tvrde da već mesecima trpe iživljavan­je sugrađanin­a Milan L. (24), i to bez razloga! Njihov sin Adilj Saitović izboden je u gradskom autobusu 3. marta, a nasilnik se posle mesec i po dana ponovo okomio na njih. Snežana kaže da je Milan L. njihovog mlađeg sina pretukao, starijeg ubo nožem, a ćerku hteo da pregazi automobilo­m. Agonija se nastavila proteklog vikenda, kada je njen suprug napadnut dva puta za dva dana!

- Napad u petak se dogodio kada sam se vraćao iz Vinče neposredno posle kupovine lekova. Ušao sam u autobus i seo napred sa komšinicom! U autobusu je bio i on. Kada smo stigli do stanice kod škole, gde on treba da siđe, krenuo je napolje i počeo da viče jer ja silazim stanicu posle njega. Vikao je: „Siđi, mamu ti jebem cigansku, ti si sledeći! Sledeći put kad te budem video, nožem ću creva da ti prospem!” Zvao sam policiju, međutim, oni nisu ni došli kaže vidno uznemiren Stanoje Saitović.

Drugi napad dogodio se u nedelju, kada je Stanoje, kako kaže, išao do centra Ritopeka sa sestrićima da proda cveće.

- Milan je prošao automobilo­m i napravio krug! Kada me je video tu u centru ispred prodavnice, stao je autom i rekao mi: „Je li, majmune, hoćeš sada da uzmem nož i da te ubijem na mestu, mamu ti jebem cigansku!” Ja sam mu rekao: „Pa dobro, ajde, šta čekaš?!”, na šta je on uzvratio: „Sačekaj samo da se preparkira­m, sad ću da dođem!” Vratio se s nožem i krenuo na mene! Uspeo sam da pobegnem! Zvao sam policiju, ali oni nisu mogli odmah da ga uhapse! Posle me je telefonom zvao i pretio mi: „Ajde, izađi, mamu ti jebem!” Sve pretnje sam snimio i predao sam ih policiji! kaže Saitović.

Stanoje Saitović ističe da je Milan L. u nedelju ipak uhapšen, ali da se u policiji dogodio se novi skandal.

- Zvali su i nas u nedelju uveče da damo izjavu. Kada je supruga izlazila iz kancelarij­e, napadač i njegov drug zvani Gušter su joj dobacivali: „Vidi je šta se namrštila.

Mamu joj jebem!” Pretili su bez pardona u prisustvu policajca! Žena je pitala policajca kako dozvoljava­ju da je vređa, ali on je ćutao! Naravno, napadač je pušten na slobodu, kao i uvek kažu Stanoje i Snežana i apeluju da im neko pomogne.

Pozvali smo juče Milana L. da proverimo da li su tačne tvrdnje porodice iz Ritopeka, ali je on bio nedostupan.

 ??  ?? Adilj Saitović pretučen pre mesec i po dana
Na meti nasilnika: Supružnici Snežana Janjićijev­ić i Stanoje Saitović
Adilj Saitović pretučen pre mesec i po dana Na meti nasilnika: Supružnici Snežana Janjićijev­ić i Stanoje Saitović
 ??  ?? Adilj zadobio posekotinu
ruke
Adilj zadobio posekotinu ruke

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia