Alo!

„Orlovi“, čuvajte se, stiže Ibra!

U osmini finala na SP u Rusiji ukrštaju se grupa E, u kojoj je Srbija, i grupa F, u kojoj se nalazi Švedska

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Tvit legendarno­g Zlatana Ibrahimovi­ća, u kojem kaže da su šanse da zaigra na Svetskom prvenstvu velike, mogao bi da zada mnogo glavobolje reprezenta­tivcima Srbije uoči predstojeć­eg Mondijala.

Razlog leži u činjenici da „orlovi“na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri nastupaju u grupi E, koja se u osmini finala ukršta s grupom F, gde se nalazi selekcija Švedske. To praktično znači da postoji velika mogućnost da se u eliminacio­noj fazi takmičenja sastanu upravo ove dve selekcije. Inače, ova dva rivala su se poslednji put sastala na prijateljs­koj utakmici u Stokholmu 2012. godine, kad su domaći pobedili rezultatom 2:1, a pobedonosn­i pogodak je postigao upravo Ibrahimovi­ć.

Opcija Ibrinog nastupa u Rusiji postoji već neko vreme, a napadač američkog LA Galaksija svojim izjavama samo podgrejava nadu navijača da će zaista putovati u Rusiju.

- Ne znam kakvi su planovi Švedske na ovom Mondijalu, a u zavisnosti od toga šta žele, možemo pričati da li sam im potreban ili ne - rekao je pre nekoliko dana Ibrahimovi­ć.

Nakon toga pojavila se informacij­a da će mu FIFA zabraniti da igra na SP zbog poslovnih veza s kladionica­ma, na šta je Ibrahimovi­ć u svom stilu rekao:

- Neće FIFA da odlučuje da li ću ja da idem na Mondijal ili ne. To zavisi samo do mene. Ukoliko budem hteo da idem, ja ću da idem i oni tu ne mogu ništa.

I na kraju, usledio je već pomenuti tvit od nedelje uveče, u kojem Ibra još malo golica maštu navijača širom sveta:

- Šanse da idem na Mondijal su velike!

 ??  ?? Čeka ih duel u Rusiji: Ibrahimovi­ć i Maksimović
Čeka ih duel u Rusiji: Ibrahimovi­ć i Maksimović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia