Alo!

Sigurno su srećni, uništili su Partizan!

„Misija se polako privodi kraju, klub je na izdisaju”, kaže bivši predsednik crno-belih

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Poraz u derbiju od Crvene zvezde i definitivn­o ispadanje iz šampionske trke samo su refleksija lošeg rada aktuelne uprave Partizana, tvrdi bivši predsednik crno-belih Dragan Đurić.

On smatra da aktuelno rukovodstv­o kluba iz Humske permanentn­o radi na štetu Partizana, odnosno srozavanju renomea i vrednosti aktuelnog šampiona.

- Partizan više ne liči na ozbiljan klub. Tužni smo, dužni i nemoćni. Ne sećam se kada smo odigrali derbi ovako loše kao što je to bio slučaj u subotu, ali to je samo posledica lošeg rada. Dovodimo igrače koji nemaju kvalitet ni za Teleoptik. Ljudi, pa taj Suma, koji je plaćen 1,65 miliona evra, ne može Prvu ligu Srbije da igra - kaže Đurić.

Bivšeg čelnika crno-belih posebno boli činjenica da je rasprodat kompletan tim koji je on ostavio kad je napustio Humsku u decembru 2014, a da sada, prema njegovim rečima, nema prvotimaca na kojima bi klub mogao da zaradi.

- Ne mogu više da ćutim. Misija uništavanj­a Partizana se privodi kraju, klub se nalazi na izdisaju i sigurno su srećni kad vide šta su uradili. Rasprodali su ceo tim koji su zatekli, neke igrače su pustili i bez obeštećenj­a, a ja ne vidim koga mogu dalje da prodaju. Ekipa nema kvalitet, menjaju trenere kako stignu. Moraju da shvate da je Partizan svetinja, das njim ne mogu tako da se igraju. Ovo što rade je strašno. Izgledamo nemoćno i tužno na svim nivoima. Sve je to prevršilo svaku meru - kaže

Đurić.

 ??  ?? Na udaru: Čelnici Partizana
Na udaru: Čelnici Partizana
 ??  ?? Besan i razočaran: Dragan Đurić
Besan i razočaran: Dragan Đurić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia