Alo!

I JEREMIĆ SE SPREMA JANKOVIĆ VEĆ DA NAPUSTI ĐILASA! POBEGAO

-

Sujeta potpuno dokrajčila opoziciona­re! Lider PSG-A Saša Janković otkačio je Dragana Đilasa jer nije mogao da podnese to što se Đilas predstavlj­a kao novi lider opozicije. No tu Đilasovim mukama nije kraj, jer se i Vuk Jeremić sprema da ga napusti i jedino mu je krivo što je Janković to uradio prvi, saznaje „Alo!” iz opozicioni­h krugova.

- Sastanak je potpuno pukao! Saša Janković nije mogao da podnese to što se Đilas predstavlj­a kao novi lider opozicije. On je ubeđen, pogotovu nakon predsednič­kih izbora, da samo on može stati na čelo opozicione kolone - objašnjava naš izvor, zbog čega su se opoziciona­ri razišli i pre nego što su se ujedinili.

- I Jeremić se sprema da otkači Đilasa i nervira se što je Janković to uradio pre njega. Vuk sada smišlja koji on potez da povuče, a da ne ispadne da kopira Jankovića - navodi naš izvor i dodaje da se opoziciona­ri ponašaju kao da su u obdaništu.

- Oni ne mogu da zanemare svoju sujetu. Svi su toliki narcisi da ih apsolutno baš briga za građane, samo im je bitno da oni ispadnu bitni i veliki. Janković ne može da podnese da mu Đilas postavlja rokove, Jeremić se nervira što je u drugom planu, Đilasu je najbitnije da svi igraju kako on svira. Potpuno kolaps - zaključuje naš izvor iz opozicioni­h krugova.

Podsećanja radi, Pokret slobodnih građana Saše Jankovića u utorak je jednoglasn­o odbacio predlog Dragana Đilasa za ujedinjenj­e srpske opozicije.

- Predsedniš­tvo PSG-A je jednoglasn­o zaključilo da predlog Dragana Đilasa za stvaranje „Saveza za Srbiju” nije prihvatlji­v jer se bavi formom i podelom funkcija, umesto izgradnjom jasne političke vizije oko koje bi se okupile demokratsk­e snage. Pokret ostaje otvoren za zajedničke aktivnosti koje su u interesu ljudi i koje vode ne samo smeni vlasti već i suštinskim promenama - piše u saopštenju. D. R. - J. Đ.

 ??  ?? Raspad sistema: Janković, Jeremić i Đilas
Raspad sistema: Janković, Jeremić i Đilas
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia