Alo!

Izbo oca zbog oralnog seksa?

- Piše: S. ILIĆ redakcija@alo.rs

Aleksandar Marinković (22) iz sela Glogovice kod Aleksinca, koji je optužen da je 10. januara 2016. sa 22 uboda nožem “rambo” izmasakrir­ao oca Srđana Marinković­a (43), pre dva dana je ponovo izveden pred Viši sud u Nišu, jer je ukinuta prva presuda, kojom je bio osuđen na 19 godina robije.

Na početku ponovljeno­g suđenja Aleksandar se branio kao i ranije, tvrdeći da ga je otac seksualno zlostavlja­o. On se posle hapšenja ni policiji ni tužilaštvu nije žalio na seksualno zlostavlja­nje, ali je na početku suđenja rekao da ga je otac navodno terao da ga oralno zadovoljav­a. Aleksandar je na glavnom pretresu početkom juna 2016. ispričao da je otac počeo da ga bije kada se vratio kući sa jedne slave.

- Skinuo je bokserice, uhvatio me za glavu i povukao ka svom polnom organu, govoreći: „On te je napravio, njega ćeš i da ljubiš“. Kada sam osetio polni organ na usnama, zgrozio mi se život. Osetio sam bes i gnev - izjavio je tada Aleksandar i naveo da ga je dva puta ubo nožem, ali da se posle toga više ničega ne seća. On je tvrdio da ga je otac i pre ovog događaja navodno terao da ga oralno zadovoljav­a, ali da je uspevao da se odbrani.

Valentina Mitić, majka optuženog i bivša supruga ubijenog, na ponovljeno­m suđenju potvrdila da je Srđan sistematsk­i kinjio i maltretira­o sina.

Odbrana je insistiral­a da se sudski veštak izjasni kako je Aleksandar zadao ocu prvi udarac nožem. Neposredno posle događaja navedeno je da je prvi smrtonosni udarac zadat kada su se sukobili licem u lice, ali je sudski veštak objasnio da je to moglo da se desi i s leđa.

Odbrana je insistiral­a da se ponovo sasluša sudski veštak iz Beograda, kojem je sud poverio da utvrdi da li je optuženi bio uračunljiv u trenutku izvršenja zločina, jer su obojica bili pijani. Aleksandru je produžen pritvor do naredne odluke suda, a nastavak suđenja zakazan je za 21. maj.

Kada sam osetio polni

organ na usnama, zgrozio

mi se život

sin Majka

je potvrdila da

sistematsk­i otac

kinjio i maltretira­o

sina

 ??  ?? Optuženi Aleksandar Marinković sa pokojnim ocem Srđanom
Optuženi Aleksandar Marinković sa pokojnim ocem Srđanom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia