Alo!

Đoganijeva histerisal­a zbog dečka Sloba je tup, ne ume da mi kaže da sam lepa!

-

Luna Đogani ponovo je ušla u sukob sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanoviće­m, a njihova svađa kulminiral­a je zadrugarki­nim suzama. Ovoga puta, povod je bio taj što pevač nije rekao Đoganijevo­j da je lepa onda kada je ona to najviše želela. Tokom spremanja za žurku, Luna je svoj problem podelila sa Teodorom i Anđelom, koji su uporno pokušavali da je smire.

- Mene je moj dečko smorio! Hajde, reci, Teodora da li sam u pravu? Da li ti je najbitnije mišljenje tvog dečka? On vidi da imam problem šta ću da obučem! Mene samo njegovo mišljenje zanima! Stojim ispred njega, pitam ga kako izgledam, a on meni: „Pffff“. Meni treba kompliment, ja sam žena! Ako ja njemu mogu da kažem da je prelep svaki dan, pa barem mi reci da sam lepa, značiće mi! Dve reči: „Lepa si“- besno je pričala Luna i dodala:

- Umesto da mi priđe, što bi uradio svaki normalan muškarac, on leži, boli ga d*pe! Uvek ima neko opravdanje! Neka gukne nešto, ništa nije rekao! Pustio me je da se skinem! Te sitnice mene iznerviraj­u. Sutra treba da živim sa njim! Da li je to lepo? Ja sam kao svakog puta raspoložen­a da komentariš­em njega? On je tupi muškarac! I moja mama se isto ovako nervira zbog Andre.

Nakon što ju je Teodora savetovala da popriča sa Slobom, Luna je nastavila svađu sa pevačem.

- Da li si ti normalna? Šta je sa tobom? Napadaš me bez razloga! Imaš pun garderober stvari! Ma daj, mani me više tih tvojih klinačkih fora! Šta ti sebi radiš, ja ne mogu da verujem - vikao je Sloba, dok je Luna sela na pod u garderober­u i počela da plače.

- Ti ne razumeš, ja sam žena! Pitaj svaku ženu kako bi reagovala! Nemaš osećaja, vidiš da mi je teško, da nemam šta da obučem! Nije mi se išlo na žurku, sredila sam se zbog tebe, jer si ti lep - jecala je blogerka, dok je Sloba poručio:

- Pa sad mi je preselo veče, žurka, dan, sve mi je preselo, veruj mi! Ništa nisam uradio, nepotrebno si se rasplakala! T. V.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia