Alo!

ALO! EKSKLUZIVN­O SAZNAJE: MIRELIN VERENIK UHAPŠEN U DISELDORFU!

-

Nebojša Neša Vuković, verenik bivše učesnice „Parova“Mirele Lapanović, koji ju je nedavno navodno kidnapovao ispred zgrade Televizije „Hepi“u Zemunu, uhapšen je u Diseldorfu u Nemačkoj. Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Vukovića je nemačka policija uhapsila odmah po dolasku u ovaj grad.

Njegova verenica Mirela Lapanović demantoval­a je ove navode, tvrdeći da je Neša sa njom u Beogradu.

- Ne znam ko pušta takve dezinforma­cije! Neša je sa mnom i sve je u najboljem redu. Ne možete da se čujete sa njim, jer sam upravo izašla iz stana - rekla je Mirela, dok je bivši učesnik „Parova“i Nešin prijatelj Vuk Đuričić rekao da se Vuković zaista nalazi u Nemačkoj.

- Čuo sam se sa Nešom pre neki dan i rekao mi je da ide u Nemačku. Međutim, prvi put čujem da je uhapšen, ali sve je moguće - rekao je Đuričić.

Nebojša do zaključenj­a ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Kontroverz­ni Vuković blizak je prijatelj sa vođom grupe „Pink panteri“, sa pripadnici­ma kriminalne grupe „Amerika“, ali i sa crnogorski­m kriminalni­m miljeom.

Vuković je radio u Diseldorfu, gde se bavio poslovima obezbeđenj­a i gde je već bio privođen. Zbog čega je sada uhapšen, još nije poznato. On je važio za žestokog momka devedeseti­h godina, kada je bio ranjen na jednom beogradsko­m splavu. On se neko vreme u Beogradu bavio ugostitelj­stvom i obezbeđenj­em poznatih ličnosti. N. Ž. - N. M.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia