Alo!

Spiskao bogatstvo na gluposti!

VIKTORIJA BEKAM PROSLAVILA 44. ROĐENDAN

- Piše: LARA GOLUBOVIĆ lara.golubovic@alo.rs

Da nema para koje se ne mogu potrošiti, najbolje pokazuje primer Nikolasa Kejdža, koji je pre nekoliko godina bankrotira­o zbog nekontroli­sanog trošenja novca. Slavni glumac uspeo je da spiska čak 150 miliona dolara na gluposti, među kojima su lobanje dinosaurus­a, hobotnice, pigmejske glave i stripovi! Iako je uspeo da se koliko-toliko oporavi, i dalje je u dugovima, pa za silne nekretnine duguje čak 6,3 miliona dolara poreza. U jednom trenutku posedovao je 15 kuća, između ostalog dvorce u Engleskoj i Nemačkoj, kao i imanje vredno 25 miliona dolara u Kalifornij­i. Kupio je ostrvo Viktorija Bekam juče je napunila 44 godine, a njen suprug Dejvid i četvoro dece priredili su joj proslavu, kojom se bivša članica grupe „Spajs gerls“pohvalila na Instagramu. Modna dizajnerka je, između ostalih, ugostila i glumicu Evu Longoriju, koja je na zabavu došla u devetom mesecu trudnoće, i to pravo sa ceremonije na kojoj je dobila zvezdu na holivudsko­m Bulevaru slavnih. - Dejvide, toliko te volim! Hvala ti što si mi rođendan učinio posebnim. Savršen dan! - napisala je slavljenic­a pored fotografij­a koje je postavila na Instagram. na Bahamima i jednu od najukletij­ih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu. S obzirom na to da je strastveni kolekciona­r automobila, svojevreme­no je imao čak devet „rols rojseva“i „lamborgini“vredan 450.000 dolara.

Ipak, ono što je teško objašnjivo jeste potreba da kupi neke od uvrnutih stvari. Kejdž, naime, poseduje lobanju dinosaurus­a staru 70 miliona godina i vrednu 276 miliona dolara, grobnicu u obliku piramide visoku tri metra, u kojoj želi da bude sahranjen, i hobotnicu vrednu 150.000 dolara, koja mu navodno pomaže u glumi, piše „Dejli mejl“. Tu je i kolekcija stripova vredna 1,6 miliona dolara, u kojoj se nalazio i prvi strip o Supermenu koji je platio 150.000 dolara, a kasnije ga navodno prodao za 2,16 miliona.

Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg menadžera Semjuela Levina, koga je i tužio zbog rizičnih investicij­a, koje su završile velikim gubicima. Međutim, Levin je izjavio da Kejdž nekontroli­sano troši novac i da bi trebalo da zarađuje 30 miliona dolara godišnje da bi mogao da održava svoj bahati životni stil.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia