Alo!

PRELAZAK SA ZIMSKE NA PROLEĆNU GARDEROBU Odećom probudite prirodu u sebi

- Piše: HELENA SCRITTORE

Prelazak iz zimske u prolećnu, da ne kažem letnju odeću, desio se naglo. Sigurna sam da su mnogi od vas u dilemi kako organizova­ti garderober, šta spakovati do sledeće sezone i da li izvaditi one stvari koje smo ranije vadili tek u junu u susret letu.

E pa, drage moje dame, više nema pravila šta se kada u toku godine nosi, ali ja ću vas podsetiti šta bi valjalo da već imate nadohvat ruke. Biće mi drago ako vam pomognem da se snađete s postojećom odećom, ali i da napravite plan za pametan šoping kojim ćete upotpuniti svoje odevne kombinacij­e ovog proleća.

Mešajte stilove

Imate izgrađen stil u odevanju? Pomešajte ga sa nekim pravcem koji nikada do sada niste praktikova­li. Miks različitih stilova je hit, a za početak napravićet­e iskorak ako pomešate neke printove. Na primer, kombinujte košulju sa cvetnim printom i pantalone na pruge. Ili obucite bluzu bogatog kolorita, bele pantalone i cipele sa geometrijs­kim printom.

Leptirići i cvetići

Budite romantične! Komadi odeće ukrašeni leptirićim­a, cvetićima, karnerima, a krojevi širokih pantalona i raskošnih haljina iz punog kruga ili

polukruga raznih dužina učiniće da vaša ženstvenos­t dobije upečatljiv­i potpis. Pastelne boje i floralni deseni više ističu ljupkost i zavodljivo­st žene dajući joj novu, pročišćenu energiju.

Volim te, zeleno

Ukoliko ste pak pobornici klasike satkane u jednoj ili dve boje i niste sklone eksperimen­tisanju, sa zelenom bojom i puderastim zemljanim tonovima nećete pogrešiti. Neka tu jednostavn­ost obavezno prate fini materijali i neki aksesoar poput minđuša, sata i dobrih naočara.

Sportski tip

A ako ste pak sportski tip ili volite van posla tako da se oblačite, uz poznavanje malih trikova izgledaćet­e vrlo trendi. Nabavite zavodljive cvetne patike ili patike u nekoj baš jarkoj boji. Obucite trenerku od materijala koji je ranije bio svojstven samo haljinama, kao što je, na primer, saten.

Budite smele u kombinovan­ju najrazliči­tijih boja jer će to nesvesno uneti radost u vaš dan, budite vesnice proleća i probudite prirodu u sebi.

Budite smele u kombinovan­ju najrazliči­tijih boja jer će to nesvesno uneti radost u vaš dan, budite vesnice

proleća

 ??  ?? 1. MAKSI HALJINA OD MUSLINA
2. BELA KOŠULJA ŠIROKOG KROJA
3. SUKNJA-PANTALONE U NEKOM PRINTU
4. ZLATNE TENISICE
5. ŽUTI KOMBINEZON
PAMETNA KUPOVINA:
1. MAKSI HALJINA OD MUSLINA 2. BELA KOŠULJA ŠIROKOG KROJA 3. SUKNJA-PANTALONE U NEKOM PRINTU 4. ZLATNE TENISICE 5. ŽUTI KOMBINEZON PAMETNA KUPOVINA:

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia