Alo!

Poginula dok je podizala roletnu!

- Piše: MIROSLAVA OBADIĆ redakcija@alo.rs

Jeziv prizor uznemirio je stanovnike Ade kod Sente kada su videli telo komšinice Eve Mašulović (53) u lokvi krvi na betonskoj ploči iznad ulaza u zgradu.

Profesorka građevinsk­ih predmeta u Srednjoj tehničkoj školi u Adi pala je kroz prozor stana na

četvrtom spratu u Lenjinovoj ulici 6 u Adi, u kojem je živela sa suprugom Goranom Mašuloviće­m (58), i na mestu ostala mrtva.

Prema nezvanični­m saznanjima, nesreća se dogodio u nedelju oko 14.30, kada je žena htela da podigne zaglavljen­u roletnu.

- Stala je na krevet koji je udaljen pola metra od prozora, ali je izgubila ravnotežu i pala kroz prozor. Mašulovići su prošle jeseni uradili izolaciju zida baš sa te strane na kojoj se nesreća i dogodila. Skinuli su mrežu za komarce, jer dimenzije starog komarnika nisu odgovarale novom

prozoru. Nameravali su da stave novi, ali su to stalno odlagali. U trenutku nesreće, Goran je prao sudove, a Eva je otišla u sobu da se odmori. Kamo sreće da nije pokušavala da odglavi roletnu - priča komšija i dobar prijatelj porodice Mašulović.

Nakon mirnog nedeljnog ručka, niko nije mogao da nasluti šta će se desiti. Cela Ada je u neverici posle nesreće, a najviše prve komšije. Gordana

Horvat (33), komšinica sa trećeg sprata, kaže da su se uplašili zbog jake buke koja se čula.

Mislili smo da se našem sinu nešto desilo. Sin je istrčao i rekao: „Mama, neko leži“. Kada smo pogledali kroz prozor, videli smo komšinicu Evu kako leži na betonskoj ploči. Moj muž Žolt odmah je zvao vatrogasce, koji su stigli za dva-tri minuta. Za 10 minuta je došla policija, a zatim i Hitna pomoć, ali je Eva već bila mrtva - priča Gordana Horvat.

Eva je bila profesorka građevinsk­ih predmeta u Srednjoj tehničkoj školi u Adi. Njene kolege i zaposleni su u šoku posle nesreće, zbog čega su odbili da daju bilo kakve izjave za medije. Goran i Eva nisu imali dece. U Adi su poznati kao druželjubi­ve osobe. Zajedno su bili od 15. godine, a u braku su bili 28 godina. Telo Eve Mašulović odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija zasad isključuje mogućnost nasilne smrti.

 ??  ?? Eva Mašulović
Eva Mašulović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia