Alo!

Stopalo u fazi truljenja nasred puta!

-

Stopalo u fazi truljenja nađeno nasred puta u naselju Suvodo kod Prijepolja šokiralo je meštane! Kako saznajemo, postoji sumnja da je reč o brutalnom ubistvu zbog neraščišće­nih mafijaških računa, a ima indicija da je telo iskasaplje­no na više delova, koji su pobacani na sve strane. U nedelju po podne, u prigradsko­m naselju Suvodo, na seoskom putu nedaleko od pruge, pronađeno je ljudsko stopalo u fazi raspadanja.

- Meštanin koji se vraćao sa poljskih radova išao je seoskim putem prema Prijepolju i naišao je na stopalo sa delom potkolenic­e. Učinilo mu se da je to zgažena životinja, a kada je prišao bliže, shvatio je da je reč o delu tela. Nije nam jasno otkud tu stopalo, jer u blizini nije ni groblje niti postoji deponija gde je moglo da bude bačeno telo - ispričao nam je jedan od meštanina zaseoka Dušmanići.

Na lice mesta došla je policija, koja je obavestila Više javno tužilaštvo u Užicu.

- Stopalo je prebačeno u Institut za sudsku medicinu da bi se na osnovu DNK analize utvrdilo kome pripada i kako je odstranjen­o. Pretpostav­lja se da pripada muškarcu. Izgled ukazuje na to da je stopalo odstranjen­o nedavno. Policija je pretražila okolinu, ali nije pronašla tragove koji bi ukazivali na zločin - priča izvor blizak istrazi. Prema njegovim rečima, meštani misle da je reč o mafijaškom obračunu.

- Ljudi prepričava­ju da je verovatno reč o neraščišće­nim računima i da stopalo pripada muškarcu iz kriminalno­g miljea, koji je ubijen. Postoji sumnja da stopalo pripada muškarcu, čije je telo iskasaplje­no, a delovi tela pobacani po različitim mestima u Polimlju da bi se zavarao trag! Neki pričaju da je reč o sukobu zbog droge, a neki misle da je reč o osveti zbog preljube - kaže naš izvor.

Policija istražuje misteriozn­i slučaj, a očekuju se da će DNK analiza otkriti kome pripada stopalo. N. Gavrilov

 ??  ?? Forenzičar­i prikupili dokaze u naselju Suvodo
Forenzičar­i prikupili dokaze u naselju Suvodo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia