Alo!

Ubila se uoči venčanja U ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE!

Bojana Milanović (24), pripadnica Vojske Srbije, pucala je sebi u glavu iz karabina koji pripada njenom dečku dok je on bio na poslu

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

meštani

Velika tragedija pogodila je selo Dublje kod Bogatića! Bojana

Milanović (24), pripadnica Vojske Srbije, ubila se pucajući sebi u glavu. Kako saznajemo, Bojana je bila trudna, a u subotu je trebalo da se uda za svog dugogodišn­jeg dečka Jovišu Markovića, sa kojim je živela!

nedelju nesrećna Tragedija oko Bojana 19 se sati, dogodila iz kada Sremske je u Mitrovice pucala sebi

u glavu iz lovačkog karabina. Kako saznajemo, ona

je bila u četvrtom mesecu

trudnoće, a u subotu je trebalo da se uda za svog dugogodišn­jeg dečka, sa kojim je živela

u Dublju!

- Bojana je bila u četvrtom mesecu trudnoće i nikome nije jasno zašto je digla ruku na sebe! Uzela je Jovišin lovački karabin, ispalila sebi hitac u glavu i na mestu ostala mrtva! Lekari nisu mogli ništa da

urade - kaže izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, Bojana Milanović je izvršila samoubistv­o dok je njen budući suprug bio na poslu.

- Dečko je bio na dežurstvu u noćnoj smeni. On je takođe pripadnik Vojske Srbije. Kada se ujutru vratio s posla, video je devojku u lokvi krvi, a pored nje je bilo oružje! Bio je izbezumlje­n, ali je uspeo da pozove Hitnu pomoć. Nažalost, kada su lekari stigli, ona je odavno bila mrtva - kaže izvor blizak istrazi.

Prema rečima meštana Dublja, Bojana i njen dečko trebalo je da se venčaju naredne subote!

- Umesto veselja, sada pripremaju sahranu! Ovo je strašno! U subotu su posle dugogodišn­je veze zakazali građansko venčanje.

Nisu hteli da organizuju nikakvo veselje jer je Bojana održavala trudnoću. Hteli su da zvanično sklope brak i da ona uzme njegovo prezime, a da se zbog deteta ne opterećuje oko svadbe! Nikome nije jasno šta je moglo da krene naopako! Svi smo u šoku, jer su oboje uvek bili veseli, srećni i zaljubljen­i.

Živeli su mladalački, više su bili van kuće nego u kući! Ona je bila presrećna što je trudna, uživala je u životu… Nikome ništa nije jasno! Nije ostavila čak ni oproštajno pismo! - kažu meštani.

Na lice mesta došla je policija, koja utvrđuje okolnosti pod kojima se dogodila tragedija.

 ??  ?? Bojana Milanović Bojana sa nesuđenim suprugom Jovišom
Markovićem
Bojana Milanović Bojana sa nesuđenim suprugom Jovišom Markovićem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia