Alo!

ZBOG NJE IMAM STRAH OD LJUDI!

-

Pošto je u više navrata pominjala prijateljs­tvo s Anastasijo­m Ražnatović, ćerkom Svetlane Cece Ražnatović, kao i prekid istog, modna blogerka Luna Đogani ovoga puta otkrila je detalje njihovog odnosa nakon svih problema. Naime, nakon što je prijatelj Zorice Marković postavio pitanje Luni da objasni da li smatra da je u redu da priča loše o bivšoj najboljoj prijatelji­ci, sa kojom je delila sve u životu, blogerka je otkrila da njih dve danas prođu jedna pored druge, kao da se ne poznaju.

- Ona mi je jedina najbolja drugarica koju sam ikad imala. Posle nje, nisam ih ni imala. Sa njom sam se družila trinaest godina. Nikada u životu nisam rekla ružnu reč za tu devojku, svi mogu to da potvrde. Uvek sam lepo govorila i uvek ću lepo pričati. Bila mi je sestra, kuma, ona me je krstila. Bila mi je vrlo bitna osoba, bez obzira na sve što se desilo - rekla je Luna i dodala:

- Kada sam se posvađala sa Jovanom i Sanjom, plakala sam u izolaciji jer sam se osećala jako loše. Milan i Sloba su me tešili i jedino tada sam rekla da sam, otkada sam se sa njom posvađala, izgubila poverenje u ljude. Postala sam zatvorena, ne želim da razgovaram sa ljudima, to je ono kada Miki kaže da nisam pristupačn­a. Izgubila sam taj osećaj, plašim se ljudi, plašim se da im verujem, da im se otvorim, poverim i budem nekome prijatelj. Sada smo samo dva stranca. Kad se sretnemo u gradu, prođemo jedna pored druge, a do juče smo delile sve. Nikada ništa loše nisam rekla ni ovde, ni napolju, a neću ni reći objasnila je Luna. S. A. - T. V.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia