Alo!

Murinju se javlja Sergej!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic @alo.rs

Mančester junajted, odnosno njegov menadžer Žoze Murinjo, uveliko sprema rekonstruk­ciju tima zato što su „crveni đavoli“ove sezone uprkos ogromnim ulaganjima, uspeli da se domognu samo finala FA kupa. Prvi kandidat za pojačanje engleskog giganta u letnjem prelaznom roku je Sergej Milinković Savić!

Naime, Murinjo više ne računa na dvojicu iskusnih vezista Maruana Felainija (30) i Majkla Kerika (36). Belgijanac gotovo sigurno napušta „Old Traford“. Majkl Kerik, veteran koji već 12 godina brani boje Mančester junajteda, najavio je da će na kraju sezone okačiti kopačke o klin i posvetiti se trenerskom poslu, i to upravo u mlađim kategorija­ma Junajteda.

- Postoji grupa igrača koja nema veliku minutažu kod mene, pa razumem

što žele da nas napuste da bi više igrali. Mi ćemo svakako uložiti u pojačanja na leto. Razmišljam o nekoliko fudbalera, ali još je rano govoriti o tome. U glavi mi je samo naredna utakmica protiv Arsenala i to da završimo među prva četiri tima u Premijer ligi - rekao je Žoze Murinjo.

S druge strane, Sergej Milinković Savić, iako gotovo sigurno napušta Lacio na leto, nije želeo da prejudicir­a i komentariš­e navode engleskih medija o tome da li će pojačati ekipu s „Old Traforda“. Naprotiv, čvrsto je na zemlji i razmišlja samo kako da pomogne „nebeskopla­vima“u nastojanji­ma da se domognu Lige šampiona.

- Za Lacio je svaki meč do kraja sezone - finale. Nadam se da ćemo pobediti u preostale četiri utakmice i plasirati se u Ligu šampiona za narednu sezonu. Sada je vruće, pa moramo dati sve od sebe da ostvarimo cilj - rekao je Sergej.

 ??  ?? Pogled ka Sergeju: Žoze
Murnjo Zlatna koka „svraka“: Aleksandar Mitrović Želi prvo da donese
Ligu šampiona Laciju: Milinković Savić
Pogled ka Sergeju: Žoze Murnjo Zlatna koka „svraka“: Aleksandar Mitrović Želi prvo da donese Ligu šampiona Laciju: Milinković Savić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia