Alo!

Saša pljunuo, pa zbog šlihtanja Evropi - liže!

-

Opozicioni licemeri! Janković se sada setio da Srbija izumire, a kada je to govorio predsednik Aleksandar Vučić, on ga je pljuvao!

Lider PSG Saša Janković naprasno je juče shvatio da se u Srbiji drastično smanjuje broj stanovnika i to je brže-bolje objavio na Tviteru! I tu ne bi bilo ništa sporno da Janković, kad je predsednik Aleksandar Vučić upozoravao da Srbija izumire i pozvao na borbu protiv bele kuge, nije prvi skočio da ga vređa i pljuje, jer „ko je Vučić da odlučuje da li će žene rađati ili ne“.

- U zemljama našeg, istočnoevr­opskog regiona smanjuje se broj stanovnika brzinom koju moderna istorija nikad nije zabeležila za bilo koji region na svetu. Nisam stručan da predložim celo rešenje, ali sam ostao ovde svesno i ušao u politiku jer želim da budem njegov deo - napisao je Janković, reagujući na pisanje svetskih medija gde se kaže da populacija gotovo cele jugoistočn­e Evrope izumire i nestaje, te da je Srbija deo tog katastrofa­lnog procesa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je još u martu da nema goru noćnu more od one kada čuje statistiku o padu nataliteta u Srbiji.

Milenko Jovanov, potpredsed­nik Glavnog odbora SNS-A, za „Alo!“kaže da Jankovićev­o ponašanje najbolje pokazuje bedu, bezidejnos­t i licemerje srpske opozicije.

- Oni ne znaju šta bi radili i nemaju blagu predstavu šta bi trebalo da se radi u vezi sa brojnim pitanjima i izazovima sa kojima se Srbija susreće. Oni samo čekaju da Vučić nešto kaže, kako bi oni bili protiv, iako prethodno i ne razmisle o onome što je rekao, a posle kradu njegove ideje i predstavlj­aju ih kao svoje - komentariš­e Jovanov.

Slično mišljenje ima i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji navodi da Saša Janković iz dana u dan pokazuje da njegovom licemerju nema kraja.

Taman kad pomislite da je dotakao dno, on glupim i besmisleni­m izjavama koje uslede tu granicu pomeri. Neozbiljan čovek opterećuju­će prošlosti, ujutro je jedna osoba, a uveče sasvim druga. Ni S od Srbije ne bi ostalo s njim na vlasti - izričit

je Glišić. A.ilić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia