Alo!

Mitar i Jokan drmaju Ostrvom!

- Piše: M. SIMIĆ redakcija@alo.rs

Kakvo priznanje za srpski tandem iz Fulama! Menadžer Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović, golgeter iz Njukasla na pozajmici u londonskom klubu, proglašeni su za najboljeg menadžera i igrača u aprilu u Čempionšip­u, drugom po rangu takmičenju u Engleskoj.

Fulam je u aprilu pobedio pet puta na šest utakmica, a za maksimalan učinak isprečio se Brenford, koji im je dao gol u nadoknadi vremena.

Napadaču reprezenta­cije Srbije, koji je na pozajmici iz Njukasla do kraja sezone, ovo je drugi mesec zaredom kako osvaja to priznanje, dok je Jokanović prvi menadžer Fulama posle Roja Hodžsona kome je to uspelo.

- Osećaj je fantastiča­n, drago mi je što smo dobili nagradu, ali ću biti još srećniji ako nastavimo da pobeđujemo. Ostala nam je jedna utakmica do kraja, moramo da se fokusiramo na meč sa Birmingemo­m i da osluškujem­o vesti iz Kardifa - rekao je Mitrović.

Jokanović je takođe bio zadovoljan zbog nagrade.

- April je bio sjajan mesec za nas. Nije bilo lako smo se sa timovima poput Milvola, koji se bori za plej-of, pa sa Sanderlend­om, koji je igrao bez pritiska - rekao je Jokan.

Kolo pre kraja regularnog dela prvenstva, Fulam je na trećem mestu sa 88 bodova i ukoliko sutra (13.30) savlada Birmingem na gostovanju i dočeka kiks drugoplasi­ranog Kardifa, plasiraće se u Premijer ligu. U suprotnom, igraće baraž za ulazak u najviši rang engleskog fudbala. Kardif našeg Marka Grujića igra kod kuće protiv Redinga u isto vreme.

i Aleksandru Dok čekaju poslednje ligaško kolo, Slaviši

svakog meseca, i menadžera u aprilu uručene nagrade za najboljeg igrača sudarali

 ??  ?? Jokan i Mitar sa nagradama „Skaj beta“ Uneo svežu krv u Fulam:
Mitrović
Jokan i Mitar sa nagradama „Skaj beta“ Uneo svežu krv u Fulam: Mitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia