Alo!

Milojeviću 480.000 € po sezoni!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Dok traje neizvesnos­t u vezi s tim da li će Vladan Milojević ostati na kormilu Crvene zvezde, jer ga zovu pojedini evropski klubovi sa znatno većim budžetima, uprava tima sa „Marakane“vredno radi ne bi li ga zadržala.

Konferenci­ja za novinare povodom meča protiv subotičkog Spartaka (20) pretvorila se u priču o Milojeviće­vom statusu. Nezvanično, Milojeviće­va plata bi mogla da bude i do 480.000 evra!

- Nisam razgovarao sa upravom kluba, to ću uraditi u narednim danima. Ne želim da izbegnem odgovor, znam da je to sada tema broj jedan, iako ne bih voleo da je tako. Pričaćemo o svemu, odluka će biti doneta vrlo brzo - rekao je Milojević.

On je ponovio da ne želi velike reči u trenutku kada se priča o njegovoj budućnosti.

- Veoma sam studiozan i neke stvari želim da znam. Ako verujem u nešto, to onda radim do kraja. Nigde neću ostati da bih ostao, nikada to nisam ni radio. Moja želja i zvezdaštvo nikada nisu bili sporni... Jednog dana ću sigurno otići, ali nisam tip koji voli populizam i priča velike stvari - rekao je on.

Kako je naglasio, sigurno je da će biti doneta najbolja moguća odluka u korist Crvene zvezde.

- Profesiona­lac sam, imam porodicu... Jedno su želje, a drugo realnost. Sigurno je da neću dovesti Zvezdu u cajtnot - dodao je trener Zvezde.

Poređenja radi, jedno vreme je najplaćeni­ji trener Crvene zvezde bio Robert Prosinečki, koji je zarađivao oko 100.000 evra godišnje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia