REMNA DA ZAKOPA RATNE SEKIRE je da OSTIM LEUŠI!

Alo! - - V.I.P . -

ušom, mislim da je ona da nas predstavlja. Sigurna sam pravila ludilo i skrenula pažnju - uverava Goga, koja se osvrnua sve veći trend među pevačima da prave koncerte u „Štark areni“.

- Arena

je za mnoge veliki zalogaj! Koncerti u njoj zahtevaju ogromna ulaganja u svakom smislu.

Smatram da pevač koji se odluči na takav potez mora da ima minimum trideset hitova u karijeri, da bi dvadeset hiljada ljudi pevalo s njim uglas. Mislim da pevači koji nisu dorasli „Areni“zakazuju koncerte kako bi se dokazali gazdama klubova da su zaslužili da im povećaju honorar - tvrdi pevačica koja sa ponosom ističe da je sigurna da će do kraja godine ostati u drugom stanju.

- Sebe za deset godina vidim kao majku i ostvarenu ženu koja je i dalje vrlo ambiciozna. Mislim da je već uveliko trebalo da postanem majka.

Moj dečko Uroš je mlad, baš kao i ja i s našim zdravljem je sve u najboljem radu. Mi smo godinu i po dana zajedno i pola godine radimo na bebi. Nekom se trudnoća desi odmah, a nekome za pet godina. Ako se dogodi da u nekom normalnom vremenskom periodu ne zatrudnim prirodnim putem, spremna sam za vantelesnu oplodnju, ali za tim za sada nema potrebe. Ipak, sigurna sam da ću do Nove godine ostati trudna. Najbolje bi bilo da dobijem blizance ili trojke - zaključila je Goga.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.