PRIJA MI JE POREMETILA SVE PLANOVE!

Alo! - - V.I.P . -

Popularni pevač Saša Matić je na jednom prestoničkom splavu pred beogradskom publikom nastupio prvi put posle koncerta u „Štark areni“, a tom prilikom je za „Alo!“otkrio zbog čega je prinuđen da pomeri dugoočekivani odmor.

- Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su mi napravili veliku zbrku jer sam planirao da na dan njihovog venčanja odem na dugoočekivani odmor. Baš kada sam sve rezervisao, Boba mi je javio da se spremam za venčanje 21. juna. Odmah sam morao sve da odložim, ali ne žalim. Jedva čekam da zapevam na svadbi, pa da idem u Tursku da uživam u moru, jer me ono posebno inspiriše - kaže sa osmehom Matić i otkriva da je nedavno imao čast da peva pred Natašom Ninković.

- Ne mogu da krijem da mi prija kada u mojoj muzici uživaju naše poznate ličnosti. Pre nekoliko dana pevao sam na jednoj svadbi na kojoj je bila i Nataša Ninković i mogu da kažem da smo se super proveli. Pravi sam srećnik što na moje nastupe dolazi i mnogo kolega - uverava Saša i ističe da mu je puno srce što je deo prihoda od beogradskog koncerta poklonio dečjem odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu.

- Trudim se da, kad god mogu, činim dobra dela. Nadam se da sam ovim gestom oboleloj deci barem malo olakšao dane koje provode tamo. Puno mi je srce - zaključio je Matić.

N. M.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.