ABORTIRALA SI U OSMOM RAZREDU, KU*VO JEDNA!

Alo! - - V.I.P. -

„Pi*a ti se upalila od infekcije kad te je*ao kamiondžija“

Posle žurke u „Zadruzi“, žestoko su se posvađali

Maca Diskrecija i Milan Milošević, zbog čega je novinar otkrio da je starleta abortirala u osmom razredu osnovne škole, kao i da je dobila infekciju posle seksa sa kamiondžijom!

Sukob je počeo kada ga je Diskrecija nazvala konobarom, zbog čega je izneo prljav veš i tajne koje je sa njim, kako je rekao, podelila Enesa Nurkić, njena majka.

- Ponosan sam što sam bio konobar, bar nisam kao ti prostitutka koja se je*e za pare. Abortirala si u osmom razredu osnovne, ku*rvo jedna. Sve mi je rekla tvoja majka - urlao je Milan, da bi potom otkrio da ju je kamiondžija zarazio prilikom seksa.

- Što ne kažeš kakvu si infekciju dobila kada te je je*ao kamiondžija koji je onu stvar mazao „brionom“. Išla si kod majke da te spase jer ti se cela pi*a upalila od infekcije. Jedva te je spasla, prostitutko jedna. Je*avaju te kamiondžije godinama, sve mi je rekla - besno je izneo Milošević, a njegovi navodi šokirali su cimere.

Diskrecija je neuspešno objašnjavala da Milan laže, kao i da je oduvek koristila zaštitu.

- To što pričaš su laži. Nisam bila trudna, uvek sam u toku seksualnog kontakta koristila zaštitu. Mama ti sigurno nije pričala o mojoj ribici jer ona zna da si novinar - rekla je Maca.

Milošević je potom ostalim ukućanima ispričao da je sa Macinom majkom bio u stalnom kontaktu pre nego što je ušao u rijaliti i da mu je Enesa često objašnjavala koliko ju je sramota zbog svega što joj je ćerka godinama priređivala.

Kako starleta nije prestala sa provociranjem, Milan joj je na kraju zapretio batinama.

- Je*ao te makro tvoj, sestru si ubacila u prostituciju. Ku*vo prokleta. Još jednom mi priđi i zapamtićeš dan kad si to uradila! Polomiću ti vilicu, gledaj me u oči kad ti pričam! Ćelava ćeš hodati ulicom, iskrivljene vilice, kunem ti se u sve svoje na svetu - završio je Milan svađu, a potom je otišao da spava. O. Konatar

Pljuštale uvrede: Maca Diskrecija i Milan Milošević

Milan Milošević Maca Diskrecija

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.