MIKI UDARIO MILANA, PA SE SPAKOVAO!

Alo! - - V.I.P. -

Miki Đuričić i Milan Milošević, doskora najbolji prijatelji, žestoko su se posvađali, a svađa se završila tako što je pčelar ošamario novinara!

Svađa je počela kada je Miki zatražio od Bore i Milana da prestanu da zbijaju zlobne šale na Nadeždin i njegov račun. - Čolak ima pravo da se šali na naš račun, jer nije kvaran kao vas dvojica. Budem li osetio zlobu i pakost, pozabaviću se vašim životima i karakterima kazao je Miki Milanu i Bori.

- Kad smo te mi zezali? Evo, sada te nećemo pomenuti u životu. Nemoj da mi kvariš raspoloženje od jutra. Praviš sprdnju sa svima, a prvi ne voliš da ti neko nešto kaže. Zašto se ne bismo malo šalili, kada ništa loše ne kažemo. Prvi sam ti za stolom rekao šta je Bane pričao za tebe - odgovorio mu je Milan, nakon čega ga je Miki iz sve snage udario po glavi. - Zašto mene udaraš? Zar ne mogu da se šalim na tvoj račun, a ti se sa mnom konstantno sprdaš - kazao je Milan, kome su od siline udarca spale naočare.

- Klošaru, ja znam šta radiš. Taj šamar je trebalo da dobiješ pre pola godine. Ti i Bora ste kvarni rekao je Miki, koji je potom spakovao stvari i na glavnoj kapiji zahtevao da mu otvore vrata kako bi napustio rijaliti. S. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.