POŽGAJ POKUŠAO DA PREREŽE GRKLJAN RAZBIJENOM FLAŠOM!

Alo! - - V.I.P. - Bračnu posetu, on polomio

Čini se da bivši političar Aleksandar Požgaj nije navikao da njegove želje ostanu neispunjene, te se žestoko osvetio produkciji „Parova“nakon što mu je ukinula bračne posete.

Naime, Požgaj je zamerio produkciji što mu nije ispunila nekoliko zahteva koje je u poslednje vreme imao, a ukidanje bračne posete je bila kap koja je prelila čašu. Zbog toga, bivši političar je razbacao stvari po vili, razbio staklo na protivpožarnom aparatu, probio vrata i pretio obezbeđenju.

U jednom trenutku, Požgaj je uzeo razbijeno staklo i prislonio ga na vrat kako bi sprečio da ga obezbeđenje odvede u izolaciju.

- Ukinuli ste mi bračne posete, nisam bio kod brata na venčanju, majka ne može da mi dođe... Hteo sam da kidnapujem Anđelu, ali sam se predomislio. Bolje da povredim sebe nego druge - rekao je Aleksandar, a potom je vilu isprskao protivpožarnim aparatom.

Ostali stanovnici vile bili su zgranuti Požgajevim šokantnim ponašanjem, pa su neki i zatražili da se pojača obezbeđenje kako bi se zaštitili od njega. S. Andrić

Aleksandar Požgaj

Autodestruktivan: Aleksandar Požgaj

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.