Vratio joj se rak!

Zvezda serija „Beverli Hils“i „Čari“objavila da se sprema za rekonstrukciju dojke

Alo! - - V.I.P. - Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ

Dve i po godine nakon operacije tokom koje joj je odstranjena cela dojka, Šenon Doerti (47) ponovo mora hitno na operaciju. Glumica je sa celim svetom podelila tužne vesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Naime, ona se vratila u bolnicu, gde čeka novu hiruršku intervenciju - rekonstrukciju dojke.

Zvezda serija „Beverli Hils“i „Čari“podelila je na Instagramu fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj se nalazi i njena majka, koja joj pruža ogromnu podršku.

- Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više, ali pilule protiv bolova me uništavaju - napisala je Šenon ispod fotografije.

Pre dve i po godine, glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

- Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i lekarima na podršci i, naravno, obožavaocima koji stoje uz mene - rekla je tada glumica.

U međuvremenu joj je urađena mastektomija, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi. Nakon faze mirovanja i lečenja, a aprilu ove godine Doertijeva je rekla da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vestima.

- Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje raka se dešava stalno - prokomentarisala je i naglasila da neće izgubiti pozitivan duh.

Pre godinu dana, Šenon je izjavila da joj je, osim majke, najveća podrška suprug Kurt Isvarenko.

- Moj suprug i ja se pretvaramo jedno u drugo - napisala je Šenon kada je objavila fotografiju sa Kurtom, koji je sve vreme bio uz nju.

Još jedna bitka: Šenon Doerti

Već je išla na hemoterapiju

Najveća podrška: Šenon sa majkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.