Alo!

Sinu je čudno kada nosim nešto dugač

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Meni tutorijal za ljubav nije potreban, ja znam šta

je to

Hrvatska pop pevačica Severina Kojić pojavila se u petak uveče na Jahorini, gde je imala nastup u okviru otvaranja letnje sezone. Festival „Festival 365“svakako će ostati upamćen po tome što je Sevka prihvatila poziv organizato­ra da otpeva svoje najveće hitove, međutim, ovoga puta izostao je njen dobro prepoznatl­jiv stajling kada se radi o koncertima. Kojićeva u poslednje vreme uvek nastupa u trikoima koji otkrivaju sve njene atribute, međutim, na Jahorini se pojavila u crnim kožnim pantalonam­a koje su joj bile za dva broja veće i crnoj košulji. - Iskrena da budem, moram vam priznati da mi je vrlo hladno. Zaista volim planinu, ali se uvek više radujem suncu - rekla je pevačica na početku razgovora za „Alo!“, a onda otkrila kako njen sin komentariš­e mamin provokativ­ni stajling.

- Njemu je čudno kada obučem nešto dugačko, na primer, kada po kući nosim takve stvari. On misli da sam ja neka superjunak­inja koja kasno u noć ide i bori se za zlim ljudima - rekla je Seve i otkrila kakve razgovore vodi sa malim Aleksandro­m u poslednje vreme.

- Pre nekoliko dana mi je izneo jednu svoju teoriju i rekao mi da su sve stvari u životu zapravo loše postavljen­e. On kaže da bi prvo trebalo da idemo na fakultet, pa u srednju i osnovnu školu i tek na kraju u vrtić i tako do kraja života. Eto, moram

priznati, ja sam sada u vrtiću

- rekla je Seve sa osmehom.

S obzirom na to da je nedavno objavila novu pesmu „Tutorijal“, koja je osvojila publiku širom regiona, Severina kaže da je ona nepogrešiv­i majstor za dobru pesmu.

- Kada birate srcem i kada birate po senzibilit­etu, ispada da ste napravili dobar marketing. Očigledno je to tajna u svetu muzike - kaže Severina, kojo oj se kao gost u

pesmi pridružio i Ljuba Stanković, pobednik „Pinkovih zvezdica“.

nove pesme: „Šta jeljubav, pojnemam“, manemam", postao je nešto što se najviše citira na društvenim mrea. žama Kada smo Severinu upitali da liona zna šta je ljubav, sa osmehom jerekla.

- Vidim da su ti stiuni hovi napravili potpuni haos. Svi mi smo nekai da sigurno bili sami tada smo sami sebi postavili to pitanje. Ja vam moram priznati da meni tutorijal za ljubav zaista nije potreban. Znam šta je to! - rekla je Severina za „Alo!“.

Pevačica rešila da promeni imidž jer, kako je sama priznala, mora

da se prilagođav­a vremenskim uslovima

 ??  ?? Severina nosila tri broja veće pantalone
Severina nosila tri broja veće pantalone
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia