Alo!

„Jutro sa Natašom“od 2. jula, radnim danima od 6.55

-

Od ponedeljka, 2. jula, „Jutro sa Jovanom i Srđanom“postaje „Jutro sa Natašom“, a svaki radni dan započinjać­e nam sa Natašom Miljković, novim licem Televizije „Prva“. Jovana Joksimović i Srđan Predojević idu na zasluženu letnju pauzu i vraćaju se u dobro poznati studio krajem avgusta. Nataša otkriva kako se oseća sada kada se početak približio, da li će u emisiji biti promena i kako će uskladiti svoje obaveze sa novim poslom.

- Kao da sam ušla u neki brzi, brzi, brzi voz. Moj start je u ponedeljak i pokušavam da pohvatam sve putnike u tom vozu, sve stanice... - iskrena je šarmantna voditeljka, i dodaje:

- Ja već sada osećam da sam spremna i jedva čekam taj ponedeljak. Imam osećaj da ga već predugo čekam. Na pitanje da li će, osim nove voditeljke, biti još nekih noviteta Miljkoviće­va odgovara:

- Svaki voditelj unosi svoj karakter i svoju ličnost, e, to će biti novo. U samom konceptu neće biti nikakvih promena. To su Jovana i Srđan postavili. Ja ću tu biti kao komšija kome date ključ od stana kada odete na odmor da vam zalije cveće i nahrani psa, u ovom slučaju zaista psa. Ja ću im čuvati tu njihovu lepu emisiju, a od jeseni ćemo raditi jedan novi projekat.

Nataši ne pada teško što će vrele letnje dane provesti veoma radno, kaže da poslednjih 10 godina radi jutarnje emisije i misli da bi joj mnogo veći šok bio da je prešla na neku večernju emisiju. Rano ustajanje neće biti nikakav problem za lepu Natašu, a ni gledaocima koji će uživati uz poznatu voditeljku.

Iako je leto vreme kada brojni živi programi prestaju sa emitovanje­m, TV „Prva“je rešila da svoje gledaoce stavi na prvo mesto i zato će tokom letnje šeme emitovati redovno jutarnji program, kao i emisiju „150 minuta”, koja uživo prati dešavanja širom Srbije. Tokom leta gledaoce očekuju i brojni zabavni programi, a naša kuća nastavlja da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj, koji će voditi najveća voditeljsk­a imena.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia