Alo!

Trampo v general besan na Hrvate zbog Vulina!

- Piše: S. SELIMOVIĆ redakcija@alo.rs

General Džejms Matis, ministar odbrane SAD, poznat po nadimku Besni Pas Matis koji je tokom službe u vojsci stekao zbog svoje surovosti, ovih dana posebno je besan na Hrvate - i to zbog Aleksandra Vulina!

Naime, u petak se u Zagrebu održava sastanak ministara obrane zemalja članica Američko-jadranske povelje, koju čine SAD, Hrvatska, Albanija, BIH, Makedonija i Crna Gora. Osim ovih članica NATO iz regiona, Amerikanci su na sastanak pozvali i Srbiju. Međutim, u Ministarst­vu odbrane Hrvatske, koja je domaćin sastanka, odlučili su da na skup ne pozovu srpskog ministra Aleksandra Vu - lina, kome je zbog njegove otvorene osude zločina nad Srbima u Hrvatskoj zabranjen ulaz u tu zemlju.

- Ministar Matis se zbog ovakve odluke Hrvatske veoma naljutio, pa je otkazao sve bilateraln­e sastanke. „Ako ne mogu da vidim najvažniju vojsku na

Balkanu, nema potrebe da posebno viđam ni ostale“, navodno je poručio organizato­rima skupa preko svojih saradnika - prenosi sagovornik „Alo!“blizak hrvatskim vojnim krugovima.

Čimejetajv­ulin tolikoupla­šio

tako Hrvate,kadsu tvrdoglavi­irade

protivsebe?

Džejmsmati­s

 ??  ?? Samo ga Srbi znimaju: Matis sa Trampom
Utorak, 10. jul 2018.
Samo ga Srbi znimaju: Matis sa Trampom Utorak, 10. jul 2018.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia