Alo!

Trudnicu prepolovio kamion, beba živa i zdrava!

dasaka, „Videli smo mrtvu ženu ispod gomile je izletela a dva metra od nje je bila beba koja iz stomaka, bez ogrebotine“, kažu lekari

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Čudo u Brazilu! U teškoj saobraćajn­oj nesreći na putu između Sao Paula i Kuritibe, jedna osoba je izgubila život, kada je vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom.

Nesrećna žena, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, od siline udarca izletela je kroz šoferšajbn­u, a daske koje je prevozio kamion su je prepolovil­e, doslovno iščupavši bebu iz majčine utrobe. Kada su vatrogasci i ekipe Hitne pomoći stigle na mesto nesreće, nisu mogli da poveruju.

- Bila je to teška nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Kada sam stigao, video sam da je vozač kamiona povređen i spasioci su mu ukazali pomoć. Bio sam pored žrtve koja je smrtno nastradala kada sam začuo dečji plač... Beba je doslovno izbačena iz majčine utrobe usled udara, koji je bio tako jak da joj se stomak pocepao. Daske su presekle i pupčanu vrpcu naveo je Elton Fernando Barbosa, lekar Hitne pomoć,i koji je u četvrtak prvi stigao na mesto nesreće i dodao:

- Iskreno, mislim da je to bio Bog. Na osnovu onoga što sam video, uopšte mi nije jasno kako je beba preživela. Ovo je događaj koji je obeležio moj život. Ne verujem da se ikada desilo nekom nešto slično.

Policija i socijalne službe pokušavaju da identifiku­ju majku. Ukoliko žena ne bude identifiko­vana, biće sahranjena kao nepoznato lice, a beba će biti data na usvajanje, saopštila je policija. Vozač kamiona pušten je iz bolnice istog dana i optužen je za ubistvo iz nehata. On je rekao spasiocima da nije poznavao ženu i da ju je samo povezao.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia