Alo!

Aleksandra u agoniji, Čabarkapi odloženo saslušanje

-

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić prijavila je Aleksandra Čabarkapu, bivšeg dečka i oca njenog deteta, za brutalni napad i nanošenje fizičkih povreda, Čabarkapa je pozvan u policiju kako bi izneo svoju stranu priče.

Ipak, do saslušanja nije došlo jer je Advokatska komora Srbije stupila u jednonedel­jni štrajk zbog ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanović­a, pa Čabarkapin advokat nije mogao da ga zastupa.

- Bio sam na pola puta ka policijsko­j stanici kada su mi inspektori javili da ne dolazim jer advokati štrajkuju i ne mogu da se javim bez branioca. Moj advokat nije u mogućnosti da se pojavi sa mnom da ne bi dobio otkaz od Komore, tako da je za sada sve odloženo. Ništa ne izbegavam, pogotovo jer je reč o lažnim optužbama. Ništa nisam skrivio i to ću i dokazati. Vraćam se kući po zahtevu inspektora i bićete obavešteni o sledećem roku za javljanje - rekao je

Čabarkapa za „Alo!“.

A Aleksandra Subotić otkrila je za „Alo!“koliko se plaši da će ponovo biti napadnuta:

- Čabarkapa mi je uništio život. Po ovoj vrućini moram da nosim kragnu i sve me boli. Ipak, najgore je to što ne mogu da podnesem privatnu tužbu jer advokati štrajkuju. Tresem se na svaki šum i užasno se plašim. Niko ne zna gde je Čabarkapa i strepim da me opet ne napadne. Njegova žena me je posebno razočarala, jer sam mislila da će osetiti žensku solidarnos­t prema meni, ali ne, ona je ispala gora od njega - kaže Subotićeva za „Alo!“. O. K. - N. M.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia