Alo!

NISAM JE UDARIO, SVE MI JE NAMESTILA

-

Halid Muslimović je pod istragom zbog sumnje da je pretukao četrdesetp­etogodišnj­u ženu, a on za „Alo!“oštro demantuje bilo kakvu povezanost sa tim teškim optužbama.

Žena je prijavila policiji da se sa Muslimović­em žestoko posvađala između 2 i 3 ujutru, nakon čega joj je on zadao više udaraca po licu i telu, da bi je potom, po dolasku u Banjaluku, izbacio iz automobila.

- U neverici sam šta me je snašlo, ljudi, tresem se od šoka šta mi napravi žena lažima. Bio sam sa prijatelje­m i njom i ženi je bilo veoma loše jer je previše popila. Odvezli smo se do neke pumpe kako bih našao taksi za gospođu i pomogao joj da dođe kući. Alkohol ju je uzeo pod svoje i počeli su problemi i vređanje. Ubrzo je ona počela fizički da nasrće i agresivno pomera volan i sve što se u autu našlo - rekao je Halid i objasnio kako je pokušao da smiri ženu.

- Tada sam stao, pokušao da je smirim i zamolio sam je da izađe iz auta da razgovaram­o. Ona je padala sve vreme, udarala se i sad ispada da sam je ja tukao. Ovo je napravljen­o da mi se napakosti, užasnut sam. Žena koju preko prijatelja znam dve godine uradila je sve ovo jer nisam hteo da bude po njenom, da ostanem u Banjaluci i vozim nju. Nikada u životu nisam nikome ništa loše uradio, pa da ovo zaslužim. Sve ovo se desilo jer sam bio dobronamer­an i hteo da pomognem, a onda sam od pijane žene kojoj sam se našao dobio ovako gnusne optužbe - rekao je Muslimović za „Alo!“i dodao da je pomenutu ženu video svega nekoliko puta u životu.

- Video sam je šest puta u životu i ne mogu da verujem da je iko u stanju ovo da napravi zarad osvete i pakosti. Ponavljam, nisam je tukao i nikada nikome to ne bih uradio. Da bilo koga pijanog vidim, našao bih nekoga da ga odveze, sam bih ga odvezao, ali ova osoba bila je agresivna i nasrnula je na mene. Ne dozvoljava­m da mi iko prlja ime ovako strašnim stvarima - objasnio je pevač za „Alo!“. O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia