Alo!

ČIM SE VRATIM S MORA, REŠAVAM ,,ZVEZDE GRANDA“!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ ina.maric@alo.rs

Folk zvezda Lepa Brena narnogorsk­om primorla ju iskoristil­a je da sa najbližim članovima porodice i najdražim prijatelji­cama plovi morem na luksuzno jahti. U intervjuu za „Alo!“Brena iskreno govori o svojim poslovnim planovima, dijetama, ali i odnosu sa članoviopu­larnog takmičenja „Zvezde Granda“. Ovo letoza vas je i radno, ali i paradno, jer svakodnevn­o uživai Jadranskim morem. Koja je vaša omiljena lokacija?

- Uživam u svakom danu i prelepo mi je, ali omiljenu lokaciju ne smem da otkrivam. Čak sam zabranila svojim prijatelji­cama da taguju lokaciju na kojoj smo kada kače fotografij­e na druš. tvene mreže. One jedva čekaju sve da okače i zato sam uvela taj uslov. Brod ima praa vila: mora da se bude u kupaćem kostimu, da se piju razna pića i da nikako ne sme da se taguje gde smo! Na koji način koristite odmor na Crnogorsko­m primorju?

- Mnogouživa­mo ovde i fantastičn­o je gledati celo Crnogorsko primorje sa mora. Crna Gora se toliko razvila i toliko ima boelova, žanstvenih delova prelepih uvala, mesta na kojima možete lepo da ručate i popijete vr. Zaista je ogromno uživanje biti ovde i nadam se da ću za koju godinu moći samo da plovim morem, a da pevam samo kada sam raspoložen­a.

 Sin Stefan ovoga puta neće nastupati sa vama, kao što je to bio slučaj tokom prethodne turneje?

- Stefan dosta radi i nije uspeo da dođe u Crnu Goru, ali zato je Viktor stigao sa Ibice. Klub u kom nastupam večeras sličan je klubovima na Ibici, pa se nadam da će i njemu i njegovim prijatelji­ma biti lepo.  Šta je još ostalo da uradite do kraja ove godine?

- Imam u planu nove spotove i pripremam se za Novu godinu, već sada odlučujemo gde ćemo sve da budemo i pevamo. U januaru sledeće godine krećem u Australiju. Biznis-plan je spreman, a posebno se radujem velikom koncertu u „Areni“u oktobru. Posle Crne Gore, počinjem sa pripremama scenografi­je i koreografi­je. Taj koncert biće veliki spektakl u Beogradu i jedva čekam da pokažem nešto potpuno novo i drugačije.

 Hoće li se ikada ponoviti onaj vaš čuveni dolazak na koncert helikopter­om?

- Nikada se više neće se ponoviti dolazak helikopter­om, helikopter je otišao u legendu. Zakonom je zabranjeno njime leteti iznad naseljenih mesta i mase ljudi. Ostaje nam da se tog događaja sećamo a osmehom.

 Pripreme za novu sezonu „Zvezda Granda“uveliko su u toku. Da li glavnu reč vodi i dalje Saša Popović, ili i vi sugerišete?

- Jedva čekam da se vidim sa Saletom Popovićem, pošto pripreme za novu sezonu „Zvezda Granda“ne možemo da rešimo preko telefona, već moramo da sedimo i detaljno porazgovar­amo. Njemu treba dati prostora da sve ispriča i objasni svoje zamisli. Čeka nas nešto potpuno novo, ali neka za sada sve što će se dešavati u novoj sezoni ostane tajna.

 Da li ste sa svim članovima žirija u dobrim odnosima?

- U odličnim sam odnosima sa svim članovima žirija i ne ulazim u to ko je s kim od njih u lošim odnosima.

 Izgledate sjajno, ne menjate se. Kako održavate liniju? Da li ste pobornik dijete?

- Tip sam osobe koji je stalno na dijetama i to je moj veliki problem. Oduvek vodim računa šta jedem, pazim da ne jedem ništa što bi mi štetilo organizmu ili figuri i verujem da se to nikada neće promeniti.

 ??  ?? Večiti partneri: Lepa Brena i Saša Popović
Viktor Živojinovi­ć
Večiti partneri: Lepa Brena i Saša Popović Viktor Živojinovi­ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia