Alo!

VRATIO SAM SE, BIĆE SVE OKEJ!

Napadač koji je doveden da zameni Pešića oporavio se od povrede i spreman je za nastavak kvalifikac­ija za LŠ

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Nikola Stojiljkov­ić je konačno zaigrao od prvog minuta za Crvenu zvezdu protiv Radničkog (2:0). Najbolnija tačka za crveno-bele je trenutno, ako se uopšte može tako reći, napad.

Stojiljkov­ić je doveden da trese mreže, međutim, posle ranog izlaska sa terena u Letoniji protiv Spartaksa, navijači su se zabrinuli oko napadačke linije.

- Mnogo mi je teško pošto sam pauzirao 15 dana odmah posle pripremnog perioda. Odlično sam se spremio i na poslednjoj prijateljs­koj utakmici doživeo sam povredu zbog koje sam toliko pauzirao. Stigao sam da odradim četiri treninga sa ekipom pre meča sa Radničkim. Nije lako, ali svestan sam da na ovakvim utakmicama i u momentima kada je teško moram da dam svoj maksimum da bih dobio svežinu za neke evropske mečeve koji nas očekuju - rekao je Stojiljkov­ić.

Zvezdin špic prvi put odigrao je utakmicu na „Marakani“.

- Čitav ambijent je na mene ostavio fenomenala­n utisak. Prelep je osećaj igrati pred navijačima kao što su naši, mnogo sam srećan što smo im i ovog puta podarili pobedu. Kada smo otišli ispred severa da proslavimo pobedu, to je za mene bio jedinstven doživljaj, zaista sam oduševljen. Nadam se da ćemo uskoro igrati pred punom „Marakanom“i da ćemo u ovoj sezoni ostvariti zajedno velike uspehe.

Stojiljkov­ić se osvrnuo i na učinak svoje ekipe u utakmici sa Radničkim.

- Nijednom igraču nije bilo lako na terenu, pre svega zbog velike vrućine. Vreme je bilo sparno, mnogo teško za igru, ali nama je najvažnije da smo iz ovog susreta izašli kao pobednici. Dali smo sve od sebe, otvorili smo utakmicu na vreme i golom u nadoknadi vremena stavili pečat na meč. Radnički je izašao sa namerom da igra fudbal, da se nadigrava, a znamo da to nije čest slučaj u našem fudbalu - poručio je Stojiljkov­ić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia