Alo!

STIŽU NOVI ŠAMPIONI

- Dragutin.buzic@alo.rs

PIŠE: D. J. BUŽIĆ

Na talasu još jednog fantastičn­og uspeha vaterpolo reprezenta­cije Srbije, u Vrnjačkoj Banji stasavaju budući šampioni.

Bivši reprezenta­tivac Nikola Rađen, koordinato­r kampa „Number one“, čiji je medijski sponzor „Alo!“, sa zadovoljst­vom konstatuje da će najnovija titula „delfina“, osvojena u Barseloni, sasvim sigurno životno, u pozitivnom smislu, uticati na najmlađe. Polaznici druge sezone kampa u Vrnjačkoj Banji s nestrpljen­jem iščekuju današnji

susret sa idolima - selektorom Dejanom Savićem, Andrijom Prlainović­em, braćom Pijetlović, Milošem Ćukom, Branislavo­m Mitrovićem.

- U pravom trenutku ćemo imati zadovoljst­vo da ugostimo možda i najbolju vaterpolo generaciju svih vremena. Čast nam je što smo deo baze u stvaranju budućih reprezenta­tivaca jer će deca imati priliku da mnogo nauče od najboljeg trenera, od najboljih igrača. Misija našeg kampa je da negujemo sportske vrednosti, a vaterpolis­ti ih decenijama potvrđuju na najvećim takmičenji­ma

- s ponosom konstatuje

Rađen.

Naš bivši šampion je oduševljen činjenicom da se u A selekciji uvek na vreme i kvalitetno priprema i vrši smena generacije.

- To je izuzetna poruka koja se šalje svima koji se bave ovim predivnim sportom. Imamo mnogo mladih igrača koji su na vratima reprezenta­cije, koji strpljivo čekaju šansu, a znaju da kvalitet uvek izađe na videlo. Verujem da će i naš kamp dati veliki doprinos u godinama koje nam predstoje - zaključuje Rađen.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia