Alo!

Ubiću te na crveno slovo

-

Sudska jedinica surduličko­g Osnovnog suda u Vladičinom Hanu odredila je pritvor do 30 dana Veliboru Božilovu (47) iz sela Rajčilovci kod Bosilegrad­a zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanj­a sigurnosti.

Službenici policijske stanice u Bosilegrad­u uhapsili su i priveli pijanog siledžiju zbog sumnje da je 25. jula oko 17.30 u gradskom restoranu „Monika“pretio ubistvom predsednik­u opštine Vladimiru Zaharijevu. Sa čelnikom lokalne zajednice Zaharijevi­m u separeu restorana „Monika“bili su Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarst­vu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, i Dragana Sotirovski, načelnica Nišavskog okruga, koja je do postavljen­ja na tu funkciju bila dopisnica RTS-A iz Niša.

Kada je Velibor Božilov ušao u bosilegrad­ski ugostitelj­ski objekat i spazio Vladimira Zaharijeva, počeo je žestok verbalni obračun. Osumnjičen­i napasnik pripretio je prvom čoveku male varoši da će ga na Svetog Pantelejmo­na, 9. avgusta, ubiti kod bogomolje u selu Rikačevo. Pobesneli siledžija je pred brojnim gostima u restoranu ponovo zagrmeo i poznatom bosilegrad­skom funkcioner­u zapretio da će ga obesiti!

Ivan Mladenović, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, izjavio je za „Alo!“da se osumnjičen­i na saslušanju branio da se ničega ne seća jer je bio pod dejstvom alkohola.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu će 10. avgusta biti saslušani oštećeni Vladimir Zaharijev i svedoci incidenta u restoranu „Monika“, koji je još dežurna tema u Bosilegrad­u. V. Pešić

 ??  ?? Restoran u kom se dogodio napad
Restoran u kom se dogodio napad
 ??  ?? Velibor Božilov
Velibor Božilov
 ??  ?? Vladimir Zaharijev
Vladimir Zaharijev
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia