Alo!

Umivao j našoj č je hteo d

- Redakcija@alo.rs

Pišu: E. SADIKU - S. ANDRIĆ

Vest da je Darko Lazić brutalno pretučen, a da je pre toga na njega ispaljeno nekoliko metaka, odjeknula je poput bombe u domaćoj javnosti. Dok su jedni spekulisal­i da je pogođen sa dva metka, ispostavil­o se da je informacij­a bila lažna, te da Lazić nije životno ugrožen.

Ipak, kako „Alo!” saznaje, pet nepoznatih muškaraca pretukli su folkera ispred kuće Dušana Đorđevića, koji je priredio proslavu 18. rođendana svog unuka Marsela. Darko je nakon toga prebačen na VMA, zajedno sa njegovim vozačem Miljanom Vračevićem, koji je takođe dobio batine.

Ekipa dnevnog lista „Alo!” zaputila se u naselje Umčari, kako bismo saznali šta se zaista desilo. Naša ekipa posetila je dom Dušana Đorđevića, koji se radovao što će Lazić pevati na rođendanu njegovog unuka, ali je nemili događaj sve bacio u drugi plan.

- Moj unuk Marselo mnogo voli Darka. Morali smo da mu ispunimo želju i organizuje­mo njegov dolazak na rođendansk­u žurku. Darko je trebalo da se pojavi oko deset sati uveče, a prvu pesmu je trebalo da otpeva kada stigne torta. Ipak, desilo se šta se desilo - kaže na početku razgovora za „Alo!” vidno potresen gospodin Đorđević i otkriva:

- Niko od nas nije znao šta se dešava napolju. Komšije su uletele i javile nam da je pet muškaraca izašlo iz zatamnjeno­g automobila i da su pretukli Darka. Mi smo svi izleteli, a Lazić je u tom trenutku bio u našem dvorištu i umivao rane i oči od suzavca na našoj česmi. Moj unuk je posle svima saopštio da ne smemo da operemo tu česmu na njoj umivao Darko Lazić se Dušan, koji nam je otkrio da ker za nekoliko pesama trebalo bije ozbiljnu sumu novca.

- Darko je hteo da peva nak

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia