Alo!

GOLO RAME POZIVA NA POLJUBAC!

Slobodno birajte odeću sa golim leđima, a naročito preporučuj­em floralne haljine koje pokrivaju sve osim leđa

- Piše: HELENA SCRITTORE redakcija@alo.rs

Odeća nas može učiniti i dosta mlađima i dosta starijima, ali ono što ženu odvaja od devojčice jesu stav i stil. Bitno je kako nešto nosimo, jer stilski dobra kombinacij­a ostaje u senci ako je nosi dama sa „mlakim“stavom. Ukoliko pak imate stav samouveren­e i jake žene, možete sebi dozvoliti i stil devojčice, na vama će izgledati savršeno.

Zašto u isto vreme pravim i brišem granicu između žene i devojčice? Zato što sam u poslednje vreme čula puno diskusija na temu šta je za jednu damu dozvoljeno da otkrije svojom odećom, a šta se smatra degutantni­m i ipak pripada mlađim generacija­ma. Imam tri dobra saveta za vas.

OTKRIJTE LEĐA

Bitno je da odeća prati karakter žene, ali mislim da bez obzira na to kakva nam je priroda sve volimo da se osećamo seksi. Slobodno birajte odeću sa golim leđima, a naročito preporučuj­em floralne haljine i kombinezon­e koji pokrivaju sve osim leđa. To su ženstveni komadi, koji će učiniti da se osećate moćno, poželjno, ali i vragolasto.

POKAŽITE RAME

Veoma su moderni komadi odeće koji otkrivaju jedno rame. Muškarci objašnjava­ju kako obožavaju kada vide na nekoj devojci da tkanina suptilno pada preko ramena ili da je odeća krojena tako da nedostaje rameni deo. Golo rame golica maštu, poziva na poljubac, a

naročito ako je istaknuto komadom odeće koji prati siluetu, a ne otkriva previše.

STRUK

Ono što je, po mom mišljenju, apsolutni hit ovog leta jesu komadi suknji i pantalona sa dubokim strukom kombinovan­i sa krop majicama, gde granica između ta dva dela odeće u pokretu otkriva onaj najtanji deo struka i sve izgleda vrlo, vrlo seksi. Ovo može delovati vulgarno, da ne kažem ružno, ukoliko imate problemati­čnu građu i višak kilograma, pa je u tom slučaju bolje da izbegavate takve kombinacij­e, ali ukoliko imate savršen struk, nabavite što više komada koje ćete moći tako da kombinujet­e i samo napred.

Moja drugarica Jelena Vlku vrlo je lepo objasnila kako strogi poslovni autfit koji zahteva njena odgovorna pozicija rado zameni odećom devojčice koja čini da nikada ne zaboravi da pored jačine koju kao žene dobijamo iskustvom nikada ne smemo zaboraviti i onu svoju nežnu i tananu crtu koja nas čini večitim devojčurko­m.

Zato, drage dame, bez obzira na to koliku ozbiljnost zahteva priroda vašeg posla, ne zaboravite da ostanete zavodljive devojčice, osmelite se da ponesete vedre letnje boje koje ste volele kao male, otkrijte deo svog tela koji smatrate najprivlač­nijim.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia