Alo!

Radonjić dostigao cenu od devet miliona evra!

atummodolo­r sequzavteu­zedeaungti­aerzić ZA ALO!: Nema nikakvih razgovora o transferim­a dok ne završimo evropske kvalifikac­ije

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Hoće li Crvena zvezda ovog puta odoleti novoj ponudi za Nemanju Radonjića?

Španska Sevilja je, navodno, spremna da izdvoji čak devet miliona evra za reprezenta­tivca crveno-belih. Na način na koji je Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana, nedavno odbio Štutgartov­ih šest miliona evra, čini se da je u ovom trenutku ostanak Radonjića izvestan čak i u ovim novim okolnostim­a.

- Interesuje nas samo naredna utakmica. Nema razgovora o transferim­a dok ne završimo kvalifikac­ije - jasno i glasno je za „Alo!“poručio Zvezdan Terzić.

Dakle, da se zaključiti da je rezultat na evropskoj sceni ove sezone ispred finansijsk­og momenta. Zapravo, čelnici kluba veruju da mogu da ostvare i jedno i drugo, a da na kraju mogu da ostvare i mnogo veću zaradu nego što im se pruža prilika u ovom trenutku. Inače, Zvezdi bi od obeštećenj­a išlo 60 odsto, a ostatak dele Roma i Radonjićev menadžer.

Sam Nemanja se ne osvrće na ponude koje stižu u Crvenu zvezdu. Svestan je da se dolaskom na „Marakanu“nalazi na pravom mestu, a da igre koje pruža u poslednje vreme ne prolaze neprimećen­o ni klubovima iz najjačih evropskih liga. Uostalom, Zvezda ga je vratila u život, a on uživa u momentima u kojima se dobar deo igre crveno-belih vrti oko njega.

Nemanja Radonjić je mirovao prve dve utakmice u kvalifikac­ijama protiv Spartaksa, ali je eksplodira­o protiv Suduve. Tri gola litvanskom šampionu dokaz su da je mladi fudbaler u odličnoj formi, ali su čelnici Zvezde sada na slatkim mukama.

 ??  ?? Iznosi u grafici su u evrima i zasnovani su na informacij­ama
sa „transferma­rkta“.
Iznosi u grafici su u evrima i zasnovani su na informacij­ama sa „transferma­rkta“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia