Alo!

PAROVIĆ KOD ĐILASA PREKO KUMA MLAĐE!

-

Nakon što je Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarsk­og pokreta, saznao da Boško Obradović, lider Dveri, svim silama lobira kod Dragana Đilasa da Parovića ne primi u Savez za Srbiju odlučio je da izvuče keca iz rukava koji mu može obezbediti ulazak u opoziocion­i savez. Reč je o Mlađanu Đorđeviću, kum i jedan od najbližih Đilasovih saradnika, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciji.

- Parović je pobesneo kada je čuo da je Obradović uslovio Đilasa da nikako ne sme da ga primi u savez, te je odlučio da se i on lati lobiranja. U tu svrhu kontaktira­o je s Đorđevićem i zatražio od njega da ubedi Đilasa da ne sluša Boška i da mu obezbedi ulazak u koaliciju - objašnjava naš izvor i podseća da je Parović krajem jula ove godine posetio kamp na Tari čiji je osnivač Mlađan Đorđević.

- Ovakvi i slični projekti su nam kao narodu esencijaln­o važni jer dete, koje dve nedelje sa drugom decom uči o patriotizm­u, te lekcije nikada ne zaboravlja - napisao je tada Parović na Fejsbuku.

„Alo!” je pisao da je lider Dveri Boško Obradović zatražio od Dragana Đilasa da ni po koju cenu ne prihvata da u tu koaliciju uđe Miroslav Parović sa Narodnim slobodarsk­im pokretom.

- Boško ne želi ni da čuje da u koaliciju uđe Parović, te preti da će napustiti savez ako se tako nešto desi. Sukob Parovića i Obradovića, koji su najpre bili politički partneri, traje godinama. Parović je 2012. isključen iz Dveri, i tada je počeo njihov politički okršaj. Parović je Obradovića optuživao da je šizofrena ličnost i američki čovek, a Obradović je tvrdio da je Parović sluga Aleksandra Vučića - kazao je naš dobro obavešteni izvor i dodao da je posle svega bilo kakva saradnja Obradovića i Parovića nemoguća. D. Ramadani

 ??  ?? Mlađan Đorđević
Mlađan Đorđević
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia