Alo!

RKA MI PRAVI IKU, BIĆU ISTI EJMS BRAUN!

Da imam kosu, tako da planiram nu imidža kad budem snimao t“, kaže Ramadanovs­ki za „Alo!“

- Aric@alo.rs

INA MARIĆ merici, Džej Ramanajlep­ših narodnih na moru i sprema se e nastupe. Za „Alo!“rovodi vreme sa unud koga svakoga dana

obro i to najbitnije, ali a sreća. Mali Adrijan ne, na tatu je povukao rakter. Sa njim provoi često gledamo telekad je malo porastao, prepoznaje me kada me vidi na TV-U, veseo je i često peva, pravi dedin unuk. Mali je toliko pametan, da ja od njega učim neke stvari, a trebalo bi da bude obrnuto - priča nam Džej i dodaje da zbog unuka najviše vodi računa o svom zdravlju.

- Sa zdravljem sam sada u redu. Bio sam na kontrolama u Beču, tamo su mi i operisali srce. Zbog malog Adrijana se trudim da budem zdrav, pijem redovno terapiju, a nezdrave navike sam smanjio. Cigare sam skoro i batalio, ali i dalje volim da popijem. Rakija i vino mi najviše prijaju - kaže Džej.

Posle operacije je morao da smanji i unos masne hrane, a otkriva da je pljeskavic­e i ćevape zamenio sušijem.

- Pazim i na hranu zbog zdravlja, jedem sve, ali umereno. Međutim, ono što sada najviše volim da jedem je suši. Nekada nisam mogao da ga pomirišem, a sada ga obožavam. Drug mi je podvalio da jednom probam suši, hteo sam da ga ubijem, ali ipak mi se svidelo i eto, sad mi je to glavno jelo - iskren je Džej i dodaje da osim zdravih navika, kojih se već dve godine pridržava dolazi, stiže još jedna neočekivan­a promena.

- Ćerka mi je završila smer za scensku šminku i za vlasuljara, ona će mi promeniti stil. Hoće da mi napravi periku, ja bih da furam imidž kao Džejms Braun. Vreme je da imam kosu. Promena će stići taman kada budem snimao novi spot otkriva Džej, koji smatra da će se svi šokirati.

 ??  ?? Spreman za plažu:
Džej i patkice na papučama
Spreman za plažu: Džej i patkice na papučama
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia