Alo!

Pobede su nam neophodne

nego „U malo boljem smo stanju psihološki kako treba” pre Danske. Još nismo seli na stolicu

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Na Gradskom stadionu u Zemunu, Partizan će danas (17) pokušati da sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem nastavi dobru seriju započetu protiv Nordsjelan­da (2:1) u Ligi Evrope.

- U takvom smo ritmu utakmica ceo mesec, moramo tako. Nisu prošla ni tri dana, a već igramo sa Zemunom. Otvorili smo šampionat ne baš kako treba. Moramo da uđemo maksimalno u svaku narednu utakmicu, da pobedimo. Zemun je na prve tri utakmice uzeo dva boda, imao je težak raspored. Vidim da su promenili trenera, vodiće ih pomoćni trener protiv nas. Igraće na kartu našeg umora ili nekih naših misli koje su usmerene ka četvrtku, ali ću apelovati na igrače da fokus bude na današnjem meču. Ne poznajem naročito dobro Zemun, ali svi moji saradnici su mi na usluzi da me uvedu u problemati­ku, da analiziram­o

celu ligu - rekao je Mirković.

Osim Zlatana Šehovića, svi su spremni za meč.

- Nisam siguran ni da li je Nikolić spreman za 90 minuta, ali je u timu, videćemo. Pobede su melem na ranu. Uz dobre igre, još više. U malo boljem smo stanju psihološki nego pre Danske, ali nama treba kontinuite­t dobrih igara. Još nismo seli na stolicu kako treba. Nema opuštanja. To je jedini pravac koji imamo kaže Mirković.

Mirković je ponovio da nije potpuno zadovoljan igrom u Danskoj.

- I dalje nisam zadovoljan drugim poluvremen­om u Danskoj, posebno pred kraj. Bili smo u takozvanoj niskoj zoni, a to ne bismo smeli da dozvolimo. Kad god je tako, može da se desi da primite gol - tvrdi on.

Posle tri kola, crno-beli zaostaju pet bodova za Zvezdom.

- Nije prijatna situacija, bilo bi bolje da smo u plusu pet bodova. Ne možemo da pobegnemo od toga. Računi se svode u maju 2019. godine - zaključio je Mirković.

 ??  ?? Od starta pokazao da zna šta hoće: Mirković
Od starta pokazao da zna šta hoće: Mirković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia