Alo!

HILARI SMEŠTA TRAMPU, preuzima Belu kuću 2020.

Ukoliko bi Donald krajem godine ili početkom 2019. doživeo impičment, Hilari Klinton bi prema prognozama bez problema trijumfova­la na narednim izborima

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Sve su manje šanse da će Donald Tramp uspeti da odradi celi predsednič­ki mandat, pa bi tako, nakon što se njegov bivši advokat Majkl Koen izjasnio krivim za kršenje zakona tokom predsednič­kih izbora 2016, aktuelni predsednik narednu godinu mogao da dočeka iza rešetaka, a ne u Beloj kući. Sam Tramp se povodom svega oglasio putem Tvitera, pa je napisao:

„Jedina stvar koju sam uradio pogrešno jeste što sam pobedio na izborima za koje se očekivalo da će ih osvojiti pokvarena Hilari Klinton i demokrate. Problem je što su oni zaboravili da vode kampanju u mnogobrojn­im državama“, napisao je Tramp, koji je u poslednjem intervju naveo da je „žene (i porno-glumicu Stormi Danijels) platio sam, a ne novcem iz kampanje”, iako je ranije tvrdio da nije znao ništa o isplatama.

Interesant­no, kao osoba koja bi najviše mogla da profitira od impičmenta Donalda Trampa izdvaja se upravo Hilari Klinton, za koju se navodi da će se ponovo kandidovat­i na predsednič­kim izborima, ovoga puta 2020. godine, a u trci demokrata oko nominacije ne bi trebalo da ima previše problema sa Džoom Bajdenom. Naravno, ukoliko Hilari trijumfuje na izborima 2020, izgleda da će upravo od nje zavisiti hoće li pomilovati Trampa (prim. aut. Džerald Ford je pomilovao Niksona) koji je neko vreme pretio da će nju smestiti iza rešetaka. Upravo zbog toga spekuliše se da je u celoj aferi, koja preti da obori Trampa, kumovala i Hilari Klinton sa svojim velikim političkim uticajem.

 ??  ?? Preti mu i zatvor Hilari bi ponovo da se useli u Belu kuću
Preti mu i zatvor Hilari bi ponovo da se useli u Belu kuću

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia