Alo!

ERINA RAHU ILANA gove podlosti

-

ja i to sve re nekoliodin­a poma slična e poznato e procuri201­4. goAleksan-

trović za aš u ovom u sudskom

Aleksanca Nikić donela sada je ukinuta. Ona je skinuta s ovog slučaja. Ponovo će morati da se donese odluka jer je slučaj vraćen u Zagreb i bitka oko starateljs­tva se nastavlja - kaže Tomislav Petrović i otkriva:

- Sve što se pisalo oko slučaja jesu gluposti, ovo je jedino tačno. Sudija je smenjena jer su poslednje tri presude koje je donela bile na štetu deteta. Baš zbog toga je i skinuta sa slučaja, pošto je poslednje odluka bila da Aleksandar živi sa Severinom sedam dana, pa onda isto toliko s ocem Milanom Popovićem - otkriva za „Alo!“pevačicin menadžer.

Otkada su Severinini golišavi selfiji dospeli u javnost, pevačica se nije oglašavala, a u ovom trenutku joj je najbitnije da ne izgubi sina, ali i da ima podršku supruga Igora.

- Seve je pod velikim stresom i veoma je uplašena za Aleksandra. Njoj je samo on bitan jer je taman uspela da se izbori za novo suđenje i time dobije priliku da dobije potpuno starateljs­tvo nad njim. Ovo je za njih težak udarac. Ona se zatvorila u kuću i ne izlazi iz nje, a jedina joj je uteha što je Igor uz nju i što ne sluša šta pričaju o njoj - otkriva izvor za „Alo!“i dodaje da se Severina ne obazire na priče da je sve ovo zapravo marketinšk­i trik.

- Ma, ona se uopšte ne uzrujava što pričaju da je ovo ona uradila kako bi bila popularnij­a. Pa njoj to ne treba, njene pesme iz ove godine su sve sami hitovi i svi znaju da je ona na medijskom nebu već 20 godina i više. Nije ovo njena prljava igra, već misli da je sve ovo smislio njen bivši muž Milan jer ne može da se pomiri sa činjenicom da će ređe viđati Aleksandra. Ona je u strahu od Milana i njegove podlosti - zaključuje izvor za „Alo!“.

Bivši suprug pevačice, Milan Popović, nije želeo da komentariš­e svoju bivšu, ali mu nisu jasni postupci njenog menadžera.

- Ne želim da komentariš­em izjave Tomice Petrovića koji nema nikakve veze s mojim sinom, niti je strana u sudskom postupku. On je samo estradni menadžer. Odakle uopšte estradnom menadžeru odluka Županijsko­g suda, kad niko od nas u postupku još nije ni dobio tekst odluke - rekao je Milan Popović za „Slobodnu Dalmaciju“.

 ??  ?? oglasila m i majkom Milan Popović
oglasila m i majkom Milan Popović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia