Alo!

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ OPASNO ZAR Zorana: Crveni nosevi, otvorite kafanu!

- Jelena.djondović@alo.rs

PIŠE: JELENA ĐONDOVIĆ

Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade Srbije, poručila je bivšim ministrima Velimiru Iliću i njegovom, kako je rekla, drugu Milutinu Mrkonjiću da bi za njih dvojicu, kao „ekipu crvenih noseva“, bilo najbolje da zajedno otvore neku kafanu i udalje se od politike i građevine!

Ta njena oštra reakcija usledila je nakon što joj je Ilić poručio da je nabolje da otvori frizerski salon, „a ne da svojim neznanjem i nestručnoš­ću upropaštav­a državne resurse“.

- Smatram da neko ko je direktno odgovoran za uništavanj­e domaćeg građevinar­stva, ko je uništavao domaće putarske firme nepovoljni­m ugovorima, neko koga su podržavali kriminalci, ko je naklonost kupovao državnim resursima i umetničkim delima i ko je spreman da u svoje laži upliće i najugledni­je ljude ove zemlje ne bi trebalo da zagađuje Srbiju novim lažima - rekla je Mihajlović­eva.

Ona je dodala da iza njenog rada u prethodne četiri godine stoje vidljivi i i te kako merljivi rezultati, dok će neki u istražnim postupcima morati da objasne šta su radili dok su bili ministri.

- Mogla bih i ja da poručim, Velimir Iliću i Milutinu Mrkonjiću, toj „ekipi crvenih noseva“, da zajedno otvore kafanu i konačno rade ono što najbolje znaju. Mogla bih danima da ih podsećam na sva ona kraduckanj­a, raspale autoputeve, silne malverzaci­je i šta su sve radili. Ali stvarno ne želim to da radim. Niti želim, niti hoću i ne mogu da se spuštam na njihov nekulturni, prostački nivo - istakla je Mihajlović­eva.

Ona je na kraju navela da je Srbija konačno srećna što, zahvaljuju­ći predsednik­u Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, takvi ljudi kao Ilić i Mrkonjić više nikad neće imati priliku da odlučuju o bilo čemu u našoj zemlji.

Zorana Mihajlović

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia