Alo!

Kakvi c JA VOLI VEĆE M

- Piše: OLIVERA KONATTAR olivera.konatar@alo.rs

već šarkašem a koliko sa ali ona Folk suprotnim i dve šta Kockar u joj godine pevačica misli intervjuu Nemanjom je teško taborom, o i u o tome stabilnoj njenim Dara za kada kako „Alo!“otkriva Bezbr Bubaamara je fudbalerim­a, je veliikim hoobija ve zi sa koadicom, peva Kija ppovezuju norarima koje doza nastupe.  vreme, Nestala nekoliko meseci. Gde - Nestal a sam jer si nije te bilo bila a? si na neko željna hički, sam morila se da da fizii psisam to oliko izički se naspaudem s bila nisam miru vam, radila, i tišini. Nije da da u a li nisam da izguram medijima htela sve što da jer prate se mi pojavl ljujem u je ta medijska biilo teško pojavljiva­nja. hotelu od ponedeljka Bila sam do u čet tvrtka, a Ro ovinju, u vikendom sam pevala, i tako o ukrug. Cilj moru, koliko ne? mi je uspela je potrebno bio da sam se što i da opet da više samtu. se opustim na odmorim

 Posle nastupa na beogr radskom „Riveru“, spremaš li nešto noovo? Kave kvi su ti planovi do kraja o god

- Imam ogromne planove e i spreu mam ludilo. Uskoro ulazim u studio, radiću punom parom kako na albumala mu, tako i na spotovima. Im sam prebukiran­o leto i konačno k krećem u nove pobede.

 Možemo li da očekujemo tvojom sada najboljom dru garicom - Jelenom Karleušom?

- Naš duet bi u svakom smmislu bio ludilo i ja bih to mnogo voleela. Ipak, ne želim da pričam o tome dok se ne ostvari. Ima vremena.

 Šta si joj kupila za rođendan?

- Kupila sam joj nešto lepo, ali još joj nisam uručila poklon. Vraća se

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia