Alo!

Iz „Parova“pravo u Lunin zagrljaj! ALO! SAZNAJE

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Vladimira Tomovića, bivšeg učesnika „Parova”, publika je upamtila kao velikog zavodnika i šarmantnog Crnogorca, koji je ostavio utisak finog momka. Bavio se sportom, a devojke su lude za njim jer izgleda veoma atraktivno. Zgodni Crnogorac ulazi u „Zadrugu 2“, a, kako „Alo!“saznaje, produkcija „Zadruge 2“ima za njega specijalan zadatak.

- Vladimir je zgodan i fin momak, njega je Mitrović zadužio da bude zaštita i podrška mladoj zvezdi Luni Đogani! Posle svih psihičkih lomova koje je imala sa Slobom Radanoviće­m i aferom „Kija, Luna, Sloba“, Đoganijeva je rešila da opet uđe u „Zadrugu“, ali Željko Mitrović smatra da će joj biti potrebna iskrena podrška, pa je za to odredio Vladimira - kaže za „Alo!“izvor blizak produkciji „Zadruge“.

- Možda se između njega i Lune rodi iskreno prijateljs­tvo, možda i nešto više, ko to zna. U svakom slučaju, Vladimir je veoma zgodan momak, a u „Parovima“je zaludeo sve žene. Nije isključeno da će se i u „Zadruzi 2“oko njega voditi velika borba - kaže izvor.

Tomović se u međuvremen­u, od „Parova“do „Zadruge 2“, ozbiljno posvetio pisanju romantični­h stihova! Vladimir se ne stidi da svoje emocije pretoči u stihove, a redovno ih objavljuje na svom Instagramu profilu.

Inače, Tomović je 2012. godine pravosnažn­o osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću. On je, kako je

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia