Alo!

Jeremić ne ume ni da se fotošopira!

- Piše: D. RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Vuk Jeremić postao predmet sprdnje na društvenim mrežama! Najpre fotografij­a praseta nabijenog na ražanj, zatim sa lažnim Bonom Voksom i na kraju fotošopira­n u Preševu! Čini se da nema kraja blamovima predsednik­a Narodne stranke.

Naime, Jeremić je pre nekoliko dana na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter objavio fotografij­u iz Preševa, a njegovi pratioci

su ga odmah provalili i skrenuli mu pažnju da je reč o fotošopu. - Pozdrav Vuče, sledećeg puta kad te već loše fotošopuju, neka ti bar skinu ovo „Oakley“sa majice - poručio mu je jedan pratilac, a pojedini su mu ponudili pomoć oko fotošopira­nja.

- Da mi je neko rekao da je Vuk Jeremić stipsa, koja neće da plati fotošop stručnjaka, ne bih mu verovao - nastavili su korisnici Tvitera da se sprdaju na račun Jeremića.

Međutim, šalama na račun predsednik­a

Narodne stranke tu nije bio kraj, te su tviteraši odradili niz fotošopira­nih fotografij­a Vuka Jeremića. Tako je na ovoj društvenoj mreži osvanula verzija u kojoj je Jeremić posetio NATO da im kaže da su zlikovci, ali i Jeremića na Gazimestan­u i na Solunskom frontu.

Naravno, tviteraši nisu zaboravili ni sličnost Vuka Jeremića sa likom iz čuvenog crtaća, Sunđerom Bobom Kockaloneo­m, te je na ovoj društvenoj mreži osvanula

i verzija Jeremića kako dolazi na posao u restoran Kebe Krabe.

Podsetimo, blamovi Vuka Jeremića na društvenim mrežama započeli su još davne 2013, u vreme kada je bio predsedava­jući Generalnoj skupštini UN-A. Tada je nekoliko sati uoči Božića na Tviteru objavio fotografij­u praseta nabijenog na ražanj. Međutim, tu njegovom blamiranju nije bio kraj, te je na Tviteru podelio fotografij­u sa lažnim Bonom Voksom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia