Alo!

SPREMA SE VELIKI KONCERT ZA JELENU!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Želja porodice Krsmanović je da se 18. oktobra održi koncert u Jeleninu čast, na kojem bi učestvoval­e njene

kolege iz „Granda“, kaže on

Prihod od koncerta bi išao Jeleninoj ćerki, a nastupale bi njene kolege iz

„Granda“

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživan­ja (CFI) iz Novog Sada, koji je snimio pesmu i spot posvećen ubijenoj pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33), za ,,Alo!“ekskluzivn­o otkriva da učestvuje u organizaci­ji koncerta u čast ubijene pevačice, koji bi trebalo da bude održan u oktobru.

- Želja porodice Krsmanović je da se održi koncert u Jeleninu čast, a oni su me zamolili da pomognem u organizaci­ji. Prihod bi išao maloj Jani, a ja od čitavog projekta ne bih uzeo ni dinara, već u svemu vidim samo ličnu satisfakci­ju. Kontaktira­o sam sa Sašom Popovićem kako bi nas podržao ,,Grand“, ali on je na odmoru i nadamo se da ćemo uskoro postići dogovor. Naša želja je da koncert bude u Centru ,,Sava“18. oktobra i da se tada okupe brojni pevači i poštovaoci pokojne Jelene. Po prirodi sam tvrdoglav i siguran sam da će nakon više od dve godine od kada je Jelena svirepo ubijena biti održan koncert u njenu čast - kaže Šipka i ističe da je ponosan na sebe nakon što je snimio pesmu o pokojnoj pevačici, uprkos tome što je naišao na podeljene reakcije.

- Veoma poštujem Teodoru, Jeleninu sestru od strica, i članove porodice Krsmanović, a uz njihov blagoslov sam i snimio pesmu. Znao sam da će biti negativnih komentara i da mnogi misle da sam na ovaj način hteo da se obogatim. Ipak, sve su to nebuloze, nisam uzeo ni dinara od pesme, niti mi je to namera. Krsmanović­i i ja smo odnos podigli na mnogo viši nivo od profesiona­lnog i postali smo iskreni prijatelji. Najvažnije mi je da se pesma, osim članovima Jelenine porodice, svidela kolegama forenzičar­ima i mojim prijatelji­ma. U mladosti sam imao tamburaški orkestar i za mene nije ništa čudno što sam otpevao tu pesmu. Pa i ministri pevaju u slobodno vreme, pa ne znam zašto se neki čude što sam ja sebi „dopustio“da uđem u studio - uverava Šipka i kaže da ipak nikada neće ostaviti svoj primarni posao zbog muzike.

- Pre nekoliko dana je sa mnom kontaktira­o međunarodn­i ekspertski tim advokata, Moj centar i ja učestvujem­o u radu u slučaju Davida Dragićević­a u Banjaluci, tako da se okrećemo novim izazovima. Ipak, u međuvremen­u ću se posvetiti organizaci­ji koncerta u Jeleninu čast, na kojem ću sigurno i ja izvesti pesmu ,, Uzmi srce“zajedno sa svim poštovaoci­ma Jecinog rada - zaključio je Šipka.

Komentar Zorana Marjanović­a (40), supruga ubijene Jelene, koji je optužen za njeno ubistvo, juče nismo uspeli da dobijemo.

 ??  ?? Nenad Šipka
Teodora Krsmanović
Zoran Marjanović
Nenad Šipka Teodora Krsmanović Zoran Marjanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia