Alo!

ĆERKA SINDI „IZGLEDAŠ UDARU KROFORD NA FANOVA ZBOG MRŠAVOSTI KAO KOSTUR!“

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Ćerka Sindi Kroford, šesnaestog­odišnja Kaja Greber, nedavno je imala veliki debi u svetu manekenstv­a, ali taman što su svi pohvalili njen izgled, mlada zvezda našla se na udaru javnosti zbog dijete koja ju je dovela do nagle mršavosti.

Njeno pojavljiva­nje u prekratkom šortsu na Beverli Hilsu zaprepasti­lo je fanove, a činjenica da nikada nije mršavije izgledala, napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

I dok su jedni naglu promenu izgleda prepisali tinejdžers­kom dobu, kada se telo najviše menja, drugi su oštro osudili Sindinu naslednicu i poručili da daje loš primer devojkama koje se ugledaju na nju. Prema mišljenju većine, Greberevu je poneo veliki uspeh u manekenstv­u i pala je pod uticaj dizajnera koji od manekenki zahtevaju da se izgladnjuj­u i drže rigorozne dijete.

- Nekad si bila normalno mršava, sad si bolesno mršava. Izgledaš kao kostur - pisali su obožavatel­ji i naglasili da joj se vidi svaka kost prsnog koša i da joj noge izgledaju kao da će se svakog trenutka polomiti.

Osim što su je osudili, mladu manekenku mnogi su podsetili da je njena majka uspeh postigla upravo zato što nije bila premršava i poručili joj da bi joj karijera bila zagarantov­ana ukoliko bi se bar malo ugledala na nju, a ne na trendove sa piste.

Budući da je sa nepunih sedamnaest godina jedna od najtraženi­jih manekenki današnjice, mnogi su zabrinuti da će zbog dijeta koje drži i napora koje nose svakodnevn­e revije i snimanja, Kaja ubrzo oboleti od anoreksije. Iako je njen izgled napravio pravu pometnju na društvenim mrežama i izazvao raspravu u kojoj učestvuje preko nekoliko stotina hiljada ljudi, ona se povodom optužbi i zabrinutos­ti fanova nije oglašavala.

Šesnaestog­odišnju Kaju Greber oštro osudili zbog nagle promene kilaže i poručili joj da se ugleda na majku

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia