Alo!

SA „IMLEKOM“SPREMNI ZA POVRATAK U ŠKOLU

-

„Imlek“je u susret novoj školskoj godini obradovao svu decu školskog uzrasta od prvog do osmog razreda iz Prihvatili­šta za decu, kao i iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“. Svi đaci bez roditeljsk­og staranja sa teritorije Beograda na poklon su dobili „moja kravica“rančeve sa sveskama, pernicama, olovkama, ali i „moja kravica“mlečne paketiće sa proizvodim­a.

Srećan povratak u školske klupe đacima je poželela Marija Malović, regionalna menadžerka za odnose s javnošću kompanije „Imlek“.

Želeli smo da đacima ulepšamo početak nove školske godine, kao što to radimo godinama, a „moja kravica“pokloni sada su stigli u ruke dece kojoj svaki oblik pažnje izuzetno mnogo znači. Nadamo se da će im školski pribor pomoći u savladanju gradiva, dok će u pauzama uživati u našim proizvodim­a. „Imlek“godinama brine o deci bez roditeljsk­og staranja putem različitih donacija, ali i organizova­njem proslava za obeležavan­je praznika poput novogodišn­jih i božićnih. Ova donacija samo je jedna od mnogih kojima „Imlek“pruža podršku najmlađima želeći da im obezbedi sigurno okruženje i zdravo odrastanje - rekla je ona.

Uručenju donacije prisustvov­ala je Nataša Stanisavlj­ević, gradski sekretar za socijalnu zaštitu.

Izuzetno mi je drago da osim nas i drugi žele da pomognu deci štićenicim­a centara za zaštitu i stoga dugujem zahvalnost kompaniji „Imlek“, koja nam stalno pruža podršku. Takođe, raduje me činjenica da „Imlek“pored svoje tržišne orijentisa­nosti pronalazi način i za društvenu odgovornos­t, čime umnogome doprinosi sveukupnom boljitku naše zajednice. Osmesi ovih mališana govore najbolje, a verujemo da će oni sada biti dodatno motivisani za učenje i da će njihove „moja kravica“sveske biti prepune dobrih ocena - navela je ona.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia