Alo!

ZORAN PRAVIO SELFI na Jeleninom grobu!

Zoran Marjanović je tek u suton otišao na Jelenin grob, gde je napravio selfi, a potom sliku okačio na svoj Fejsbuk profil

- Piše: E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Zoran Marjanović (40), koji je bio uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), slikao se na njen 35. rođendan pored njenog groba! Da bi javnosti pokazao da nije zaboravio suprugu, za čije je ubistvo optužen, Marjanović je otišao predveče na Jelenin grob, gde je napravio selfi, a potom sliku okačio na svoj

Fejsbuk profil.

On prekjuče tokom dana nije viđen u svojoj kući u

Borči, a novinari nisu primetili da je otišao na grob svirepo ubijene Jelene. Da je posetio Jelenin grob, saznalo se tek juče ujutru, kada je pomenutu fotografij­u postavio na svoj Fejsbuk profil.

Pretpostav­lja se da je bio sam na Jeleninom grobu, na groblju Zbeg u

Borči. Kako bi dokazao medijima i prijatelji­ma da nije zaboravio Jelenu, napravio je selfi na kojem se, osim njega,

vide Jelenin spomenik i zalazak sunca. Fotografij­u je postavio na svoj Fejsbuk profil dva sata posle ponoći. Međutim, ostaje nepoznato da li je ta fotografij­a nastala u sredu predveče ili u nekom ranije periodu.

- Pitanje je da li je moralno praviti selfi pored groba. Takođe se postavlja pitanje šta se tom slikom želi postići. Tim potezom je možda hteo

da dokaže da nije zaboravio suprugu i da je ona za njega jedina. Takođe, ne isključuje se mogućnost da je Zoran objavljiva­njem ovog selfija želeo da je mediji vide i na taj način im opet skrenuo pažnju na sebe, odnosno kako je brižan i osećajan - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, šta je Zoran želeo Zoran Marjanović tokom jučerašnje­g dana nije bio dostupan za komentar. Protiv njega je krajem juna ove godine podignuta optužnica zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu. Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake Apelaciono­g suda, koji treba da odluči hoće li potvrdi optužnicu protiv njega.

objavljiva­njem selfija, zna samo on, sve ostalo su nagađanja.

- Ne zaboravimo da je Zoran po savetu advokata prekinuo svaku komunikaci­ju sa medijima, pa se ne isključuje mogućnost da je reagovao nakon naslova da nije posetio suprugin grob, odnosno da nije želeo da ispadne negativac. Samo da podsetim da se kada se šuškalo da je nestao po izlasku iz zatvora, odnosno da kada ga komšije danima nisu videle i mediji počeli o tome da pišu, on iznenada pojavio. Veruje se da je to uradio samo da bi dokazao da je tu - ispričao je naš sagovornik.

Zoran je u protekle dve godine stalno posećivao Jelenin grob, zajedno sa rodbinom. Prošle godine, samo dve nedelje pre hapšenja, na supruginom grobu ostavio je i pismo i crtež male Jane, a prethodne godine je Jeleni simbolično doneo 33 ruže.

Međutim, prekjuče, na Jeleninom grobu se u toku prepodneva pojavila samo jetrva Milica Marjanović, supruga Miloša Marjanović­a, Zoranovog rođenog brata. Nakon što je položila buket cveća i zapalila cigaretu, Milica je mirno sedela pušeći cigaretu, odbijajući razgovor sa novinarima. Osim Milice, tokom prepodneva Jelenin grob nije posetio više niko.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia